1
Piščanca po dolžini prerežemo na pol, tako da dobimo štiri manjše kotlete. Potresemo jih s soljo in poprom ter jih povaljamo v moki.
V ponev segreto na srednje visoko temperaturo dodamo oljčno olje in eno žlico masla. Ko se ponev segreje, piščanca pražimo 4-5 minut na stran ali dokler ni lepo zlato zapečen. Piščanca vzememo iz ponve in ga postavimo na stran.
2
Temperaturo znižamo in v ponev dodamo preostanek masla. Počakamo, da se stopi, nato pa dodamo stroke česna. Med pogostim mešanjem jih kuhamo med 3 do 4 minute, da na zunanji strani rahlo porjavijo.
V ponev dodamo še piščančjo juho, limonin sok in česen v prahu. Pustimo, da se tekočina meša približno 4 minute ali dokler se občutno ne zreducira.
3
Vmešamo smetano in zdaj dodamo še piščanca. Kuhamo še približno 5 minut, dokler se omaka ne zreducira in piščanec ni kuhan. Po želji postrežemo s sveže sesekljanim peteršiljem.