Kategorije

Za gurmane

Predlogi iskanja

Naša zgodba
Naša zgodba
Naša zgodba
Naša zgodba

Naša zgodba

Naša zgodba

2019

Po prvem kliku, ki se je zgodil leta 2013 pa je prišla nova prelomnica za BAM ekipo. V letu 2019 so luč sveta postopoma zagledali BAM izdelki za peko. Med prvimi so spletne police zasedle čokoladne kapljice, ki se od ostalih čokolad za peko razlikujejo ravno v obliki kapljic, ki omogočajo enakomerno in enostavnejše topljenje. Čokoladne kapljice so ustvarile mnogo odličnih sladic, zato se leto 2019 v našo čokoladno zgodbo zapiše kot popoln preobrat. Čokoladna darila zamenjajo izdelki za peko, logotip Mojačokolada.si se postopoma spremeni v BAM Become A Master. Kategorija izdelkov za peko pozdravlja nove člane, ki ti z veseljem pomagajo pri pripravi naslednjih sladic. Poleg nakupa na naši spletni strani pa lahko BAM izdelke najdeš tudi na več kot 50 prodajnih mestih.

2022

Kategorija BAM izdelkov zdaj šteje že več kot sto izdelkov. Da bi še bolj spodbudili svet kulinaričnega ustvarjanja in ga približali tudi domačim ustvarjalcem ali ustvarjalkam, smo pripravili novo kategorijo, s katero lahko ustvariš vrhunske kulinarične jedi! Že poznani BAM izdelki za peko so dobili družbo. Pridružile so se jim še začimbne mešanice, ki te z okusi popeljejo vse od začimb svetovne kuhinje so začimb za sladkosnede. Skrbno pripravljene recepture najdeš v praktičnih embalažah, ki bodo od zdaj naprej krasile tvojo kuhinjsko delovno površino. Nam je uspelo? :)

Kdo smo?

Lahko bi rekli, da smo majhna, mlada, pozitivna in sproščena ekipa. Smo ampak nismo. Vsako leto rastemo kot podjetje, kot spletna trgovina, kot ekipa, kot družina. Ponašamo se z najslajšimi izdelki na planetu, ter ukvarjamo se z branžo za katero verjamemo, da so nam mnogi zavistni.

Andraž G.

Vodja projekta
Preberi več

Andraž G.

Vodja projekta

Optimizacija procesov, test novih BAM izdelkov, planiranje najboljših teambuildingov niso ravno v enaki branži, a skupaj gredo z roko v roki. Njegov moto: Raziščimo problem in nato poiščimo rešitev.

 1. Kako skrbiš za svoje zaposlene? Moj modus operandi sloni predvsem na zaupanju, spoštovanju in motivaciji posameznika. In če naštejem še nekaj "bonbončkov": kvartalna presenečenja (zadnje: gajbica sadja&zelenjave), konkurenčne plače z maksimalnimi regresi, open office (večina ekipe dela remote first, z možnostjo dela v pisarni) brez "štemplanja", dvakrat letno 3-dnevni teambuildingi, tedenski "weekly-ji" z vsakim posameznikom (za prav vsakega si čisto vsak teden brez izjeme vzamem vsaj 15 min) & občasna kosila.
 2. Česa te je najbolj strah? V tem trenutku predvsem kako bo situacija v svetu vplivala na nas in na naše okolje. Ampak iskreno verjamem, da imamo zdaj resnično fantastično ekipo, ki bo zmogla čez vse prepreke in ovire. :)
 3. Kje te najdemo, ko nisi v službi? V kuhinji ali na sprehodu. Čez vikende pa v zraku (sem navdušen jadralni padalec) ali kje na kakšnem hribu.

Barbara K.

Urednica spletnih strani in procesov
Preberi več

Barbara K.

Urednica spletnih strani in procesov

Je kot reševalno vozilo, le da se sprehaja po spletu in malo med člani ekipe. S svojim znanjem in izkušnjami, s katerimi piše že deseto leto čokoladne zgodbe, skrbi za pravilno delovanje spletne strani, ustvarjanje najboljše uporabniške izkušnje in optimiziranje procesov.

 1. Katero sladico najraje pripraviš? Pravzaprav redko pripravljam iste sladice, ker rada eksperimentiram z novimi recepti. Se pa največkrat v moji kuhinji ponavlja priprava mousse in kremnih sladic :)
 2. Kaj bi počela, če ne bi bila del BAM ekipe? Dobro vprašanje :) Ker si po toliko letih obkroženosti s čokolado (10 and still counting) niti ne predstavljam kaj drugega he he. Šalo na stran - mislim, da bi se vseeno podala v podoben digitalni projekt, saj mi je takšno delo pisano na kožo.
 3. Delo od doma ali delo v pisarni? Definitivno izberem delo od doma, ker lahko v svoji domači pisarni še bolj produktivno izkoristim čas. Kadar pa "pogrešam" ostalo ekipo, pa so ti le klik ali klic stran :)

Urša R.

Ustvarjalka vsebin
Preberi več

Urša R.

Ustvarjalka vsebin

Urša skrbi za ideje in nasvete, kako ustvarjati z BAM izdelki, tu in tam pa poskrbi tudi za kakšne dobre popuste.

 1. Kaj te najbolj jezi? Zatipk vsebine, ki ga opazim šele takrat, ko ga ne morem več popraviti.
 2. Najboljši občutek pri delu? Kadar se besede tako lepo usedejo ena k drugi in ustvarijo odlično vsebino. Najbolj me veseli delo, ki je daleč stran od grafov, številk in tabel.
 3. Česa ne maraš? Vedno znova se navdušujem nad mimiko obrazov ko povem, da ne maram jagod. A je to res tako čudno? :)

Saša N.

Marketing
Preberi več

Saša N.

Marketing

Tehnična mojstrica Facebook, Instagram, Google, TikTok in ostalih oglaševalskih platform. Po duši oblikovalka, kar pokaže tudi s pripravo grafik, ki stojijo ob BAM izdelkih.

 1. Kaj bi počela, če bi imela toliko denarja, da ti ne bi bilo treba hoditi v službo? Potovala, spoznavala različne kulture po svetu, investirala in delala v kakšni dobrodelni organizaciji k se ukvarja s sustainability, koralnimi grebeni, reševanjem morskega življenja. Poleg tega bi pa delala še kak content creation al pa oblikovala embalažo za kako sustainable firmo - za dušo. Nekaj v navezi z dizajnom in sustainability bi vseen počela če ne bi rabila denarja. Aja pa dala bi denar tistim, k bi ga rablili. Družini, prijateljem.
 2. Kam bi najraje odpotovala? Peru, Indonezija.
 3. Česa se najbolj bojiš? Da ne bi več videla al pa da bi obtičala v življenju samo na enem mestu.

Patricija Ž.

Key account manager
Preberi več

Patricija Ž.

Key account manager

Poznaš tisti občutek, ko se na hitro odločiš za pripravo sladice, a je za spletni nakup že prepozno? Patricija je tvoja rešitev. Skrbi, da lahko naše BAM izdelke na peko najdeš tudi na policah fizičnih trgovin in te tako reši iz zagate. :)

 1. Fun fact o tebi. Jih delim več. :) Ne morem si umivat zob s toplo vodo. Ne prenesem pogleda na prežvečen žvečilni gumi. Ne maram kuhati. Obožujem mačke. Če sem lačna sem tečna.
 2. Kje te najdemo, ko nisi v službi? V gorah, na zraku, v gibanju. Doma obkrožena z družino in 2 mačkoma. S knjigo v roki ali na kavču z dobro kriminalno serijo. Ali na sprehodih s podcasti v ušesih.
 3. Kako bi domačim razložila, kaj delaš v službi? Skrbim, da so BAM izdelki na voljo na policah vseh trgovin.

Ana B.

Nabava
Preberi več

Ana B.

Nabava

Tvoje želja bo BAM izdelku, njen ukaz. Ana skrbi, da so BAM izdelkov za peko na zalogi in poskrbi, da na spletne police dodajamo tudi nove okuse.

 1. Največji izziv na katerega si naletela? Uh, to je pa kar težko vprašanje. Velikokrat se srečam z izzivi, a najtežje premagam tiste, ki so vezani na dejavnike, na katere nimam vpliva. Najbolj me skrbijo dvigi cen kar prinese slabša pogajanja. 
 2. Kje te najdemo, ko ne delaš? Ta je lahka. V fitnesu. 
 3. Najboljši trenutek v delovnem dnevu? Ko si BAM ekipa zaželi novih okusov, poskrbim za to, da jih dobimo.

Nastja G.

Podpora strankam
Preberi več

Nastja G.

Podpora strankam

Ko se zatakne, je tu Nastja. Skrbi, da tvoja naročila na tvoj naslov prispejo pravočasno in ti pomaga, če se ti v kateremkoli koraku zatakne. Tu in tam pa ti ob naročilo doda tudi trik, nasvet ali recept, kako ustvarjati z BAM izdelki.

 1. Največji izziv na katerega si naletela? Nasploh? Potem izberem ‘odselit se od družine 250km stran’. V službi pa vsakodnevno, ko moram kak popust ali uslugo zavrnit - iskreno, malo zajokam v sebi. 
 2. Kam najraje potuješ? Verjetno sem ena izmed redkih, ki ima raje izlete, kot potovanja. Definitivno je ena izmed mojih najljubših destinacij Italija. Všeč mi je njihova umetnost in kulinarika in z veseljem se vračam. V prihodnosti si želim obiskati Nordijske države. 
 3. Česa nikoli ne bi preiskusila? Kakršnihkoli ekstremnih specialitet, ala kobilice, ipd., že morski sadeži so preveč zame..

Metka J.

Vodja skladišča
Preberi več

Metka J.

Vodja skladišča

Metka skrbi, da so tvoji naročeni BAM izdelki skrbno zaščiteni in na tvoj naslov dostavljeni ravno takrat, ko iz omare "vlečeš mikser".

 1. Kje te najdemo po službi? Po službi me najdeš na vrtu, za štedilnikom (rada kuham) ali na kavi ob dobri družbi. Ampak prvi dve prevladujeta.
 2. Najboljši občutek pri delu? Najboljši občutek? Fair in iskren odnos med ekipo ter odprtost Andraža za takojšnje reševanje nastalih problemov. 
 3. Kateri je najlepši kotiček Slovenije? Najljubši kotiček… definitivno slovenska Obala. Od vedno sem svoj zen našla v morju, butanju valov ter dobri istrski hrani lokalnih ponudnikov. Pa tudi Goriška Brda skrivajo ogromno zakladov.

Tajda F.

Pomočnica v skladišču
Preberi več

Tajda F.

Pomočnica v skladišču

Tajda je desna roka Metke in skupaj tako skrbita, da so tvoji naročeni BAM izdelki skrbno zaščiteni in na tvoj naslov dostavljeni ravno takrat, ko iz omare "vlečeš mikser".

 1. Največji izziv na katerega si naletela? Moj največji izziv v življenju je bilo poiskati novo zaposlitev praktično čez noč. A mi je uspelo! :)
 2. Kam najraje potuješ? Najraje potujem oz. zaidem kamorkoli je voda, zelo uživam in se sprostim na morju, jezerih ali ob slapovih.
 3. Česa nikoli ne bi preiskusila? Sem zelo avanturisticna in adrenalinska, zato se zelo rada lotim novih izzivov, najraje pa jih doživim v družbi z mojimi prijatelji.

Blaž B.

Ustvarjalec video in foto vsebin
Preberi več

Blaž B.

Ustvarjalec video in foto vsebin

Opis delovnega mesta: Ker se zaveda, kako pomembna je pravilna priprava sladice, poleg fotografij recepta poskrbi tudi za video prikaz, kjer ti nazorno pokaže vsak korak.

 1. Česa nikoli ne bi preiskusil? Nikoli nebi preizkusil vlakca smrti, blue tornado ipd. ekstremnih adrenalinskih zadev.
 2. Kaj bi počel, če bi imel toliko denarja, da ti ne bi bilo treba hoditi v službo? Če bi imel toliko denarja, da mi nebi bilo treba hodit v službo, bi prepotoval cel svet in vlogal za svoj YouTube kanal.
 3. Kje te najdemo, ko ne delaš? Ko ne delam, me po navadi najdete v družbi mojih prijateljev ob dobri hrani in pijači. Si pa definitivno vzamem kak večer ali dopoldne, da nekaj časa preživim sam s sabo.

Že poznaš naš YouTube kanal?

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno