Kategorije

Za gurmane

Predlogi iskanja

Zakaj kupovati pri nas?
Zakaj kupovati pri nas?
Zakaj kupovati pri nas?
Zakaj kupovati pri nas?>

Zakaj kupovati pri nas?

Z izborom prave začimbe ne moreš nikoli brcniti v temo.

Ne verjameš?

Preišči našo spletno trgovino, zagotavljamo, da najdeš primerno začimbno mešanico nekaj zase. Če potrebuješ pomoč, se obrni na nas. V kolikor nakupiš začimbnih mešanic za 50 EUR (v to sploh ne dvomimo :)) poštnino častimo MI! Hkrati pa ti obljubimo, da bo tvoj nakup 100% okusen, hiter in zaupen. Na vse izdelke in storitve pa tudi nudimo prijetno 30-dnevno garancijo. Naj bo tvoj izbor naša skrb.

1. Zagotavljamo najnižje cene

Naša "spletna" filozofija je takšna, da mora na spletu zaradi nižjih fiksnih stroškov biti tudi prodajna cena temu primerna. Tako so vsi naši izdelki in storitve po najnižjih (oz. enakih) cenah.

* V kolikor slučajno zaslediš izdelek, ki je drugje cenejši, nam to prosim povej. Ceno izdelka bomo ustrezno spremenili ter poskrbeli, da bo primerljiv s konkurenčno ceno.

2. Brezplačno svetujemo

V naši ponudbi imamo že več kot 1.000 različih darilnih izdelkov, zato verjamemo, da zna biti pestra ponudba tudi težava pri izbiri. Za kakršna koli vprašanja ter za vsakogar smo tako dosegljivi na telefonsko številko 070 222 555 in na e-mail naslov: info@zacimbe.si

3. Na vse izdelke in storitve nudimo 30-dnevno garancijo

Na prav vse izdelke in storitve nudimo 100% 30-dnevno garancijo.To preprosto pomeni, da ti zaradi kakršnegakoli razloga nakup ne bo všeč, ti izdelek brezplačno zamenjamo ali vrnemo denar. Kot pravimo pri nas: "Tvoje zadovoljstvo, naša garancija."

4. Zagotavljamo 100% varen in zaupen nakup

Ker je varnost in zaupanje naših strank na prvem mestu, omogočamo 100% varen in zaupen nakup. Naša spletna stran tako uporablja varno HTTPS povezavo s preverjenim certifikatom, mi pa ti obljubljamo, da tvojih podatkov ne bomo posredovali prav nikomur. Tako si lahko popolnoma brez skrbi.

5. Resnično se trudimo

Vemo, da nihče ni popoln. Sami to priznavamo ter obenem verjamemo, da trdo delo, poštenost, prijaznost in kvaliteta storitev prej kot slej obrodijo sadove. Z vzgajanjem teh vrednot upamo na boljšo prihodnost ter boljši svet. Kakšen pa bi bil svet brez začimb?

Nekaj naših dodatnih bonbončkov:

  • Strošek dostave z DPD je zgolj 4,9 € (+ ob naročilu nad 50 € nudimo brezplačno dostavo)
  • Trudimo se, da so tvoji najljubši izdelki vedno na zalogi in tako čimprej pri tebi! :) 

Te zanima kdo smo? Klikni tukaj in spoznajte BAM ekipo. ;)