Kategorije

Za gurmane

Predlogi iskanja

Topli sendvič s tuno

  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8
topli sendvic s tuno

Ste pripravljeni na okusno kulinarično avanturo? Predstavljamo vam recept za topli sendvič s tuno, ki bo vaše brbončice popeljal na popotovanje po morju okusov.


V tem receptu bomo uporabili izjemno BAM mešanico začimb za hobotnico in ribe, ki je skrbno izbrana kombinacija začimb, idealna za vse vrste rib in morskih sadežev. Ta edinstvena mešanica vsebuje himalajsko sol, ki daje jedi naravno globino, rožmarin in baziliko za svežino, limentino in limonino lupinico, ki dodajata citrusno svežino, ter beli poper in kurkumo za rahlo pikantnost. Za piko na i pa smo dodali še koper in burbonsko vanilijo, ki receptu dajeta posebno aromatično note. Vse te sestavine so združene v priročni embalaži, ki zagotavlja, da bodo vaši sendviči vedno polni okusa.


Ta topli sendvič s tuno ni le preprost za pripravo, ampak je tudi odlična izbira za hitro, hranljivo in nadvse okusno malico ali večerjo.

BAM spices smo ustvarili z željo po tem, da vam ponudimo začimbne mešanice vrhunske kvalitete. Vaše slane in sladke jedi naj od zdaj naprej dišijo po prefinjenih okusih začimb. Postanite mojster ali mojstrica ustvarjanja vrhunskih obrokov!

Topli sendvič s tuno

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Tunin nadev:  Odprite in odcedite tuno. V skledi zmešajte tuno, majonezo in BAM mešanico začimb za hobotnico in rakce. Po okusu dodajte sol in poper.
2. Korak Priprava kruha: Vsako rezino kruha rahlo namažite z maslom ali pokapljajte z oljčnim oljem.
3. Korak Sestavljanje sendvičev: Na dve rezini kruha enakomerno razporedite tunin nadev. Dodajte narezane trakove rdeče paprike in pokrijte z rezinami sira.
4. Korak Zaključek sestavljanja: Pokrijte z ostalima dvema rezinama kruha, tako da je namazana stran obrnjena navzven.
5. Korak Pečenje sendvičev: Segrejte ponev na srednji temperaturi. Sendviče pecite približno 3-4 minute na vsaki strani, dokler niso zlato rjavi in sir se lepo stopi.
6. Korak Postrežba: Sendviče odstranite iz ponve, jih po želji prerežite na pol in postrezite tople.

O avtorju

Ana F.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima

Že poznaš naš YouTube kanal?

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno