Izkoristi popust dobrodošlice. Vpiši kodo WELCOME in svoje naročilo znižaj za 10%. 😎

Kategorije

Za gurmane

Predlogi iskanja

Divja svinja za kosilo

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 13
divja svinja za kosilo

Ideja za okusno kosilo z dodatkom mesa divje svinje. Ravno tako kot druge vrste mesa, tudi divjačino lahko preprosto vključite v vaš obrok. Meso divje svinje je zelo okusno že samo po sebi, zato jo spoznajte s čim manj dodatki, da boste kasneje bolj sigurni, kaj bi še lahko vključili v jed.

Sestavine zadoščajo za 3 osebe.


Recept je prispevala Monika.


Pa dober tek! :)
BAM spices smo ustvarili z željo po tem, da vam ponudimo začimbne mešanice vrhunske kvalitete. Vaše slane in sladke jedi naj od zdaj naprej dišijo po prefinjenih okusih začimb. Postanite mojster ali mojstrica ustvarjanja vrhunskih obrokov!

Divja svinja za kosilo

  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 13

Sestavine:

  • Posodo za dušenje divje svinje s pokrovko
  • Posodo za kuhanje raviolov
  • Nož
  • Desko
  • Kuhalnico
  • 350 g mesa divje svinje narezanega na trakove ali za golaž
  • 2 čebuli
  • 3 stroke česna
  • Čajno žličko zelenjavne osnove
  • Luštrek
  • Mleti poper
  • Sol
  • 2 kosa korenja

Navodila za uporabo:

1. Korak Na olju delno popražite na trakove narezano čebulo.
2. Korak Dodajte ji kose mesa divje svinje, sesekljan česen, sol in luštrek, dobro premešajte in pustite da se meso duši v lastnem soku.
3. Korak Po 10 minutah dušenja dodajte oprano, olupljeno in na debelejše kolobarje narezano korenje.
4. Korak Po potrebi dodajte žlico ali dve vroče vode, da se ne prismodi.
5. Korak Dušite toliko časa, da bo meso prijetno mehko.
6. Korak Posebej skuhajte raviole po navodilu z embalaže.
7. Korak Kuhane raviole odcedite in pretresite v servirno posodo.
8. Korak Posodo pokrijte, da se ravioli ne bodo izsušili.
9. Korak V posodi od raviolov boste pripravili še špinačo.
10. Korak Kos masla stopite in mu dodajte nasekljan česen.
11. Korak Popražite toliko, da lepo zadiši, potem dodajte odcejeno pasirano špinačo, zelenjavno osnovo, sladko smetano in po potrebi dosolite.
12. Korak Dobro premešajte in pustite, da se špinača nekoliko pokuha.
13. Korak Meso divje svinje in raviole s špinačno polivko postrezite skupaj s hrenom v smetanovi omaki.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima

Že poznaš naš YouTube kanal?

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno