Kategorije

Za gurmane

Predlogi iskanja

Ideje za silvestrsko večerjo

  • Čas branja Čas branja: 1 minuta
ideje za silvestrsko vecerjo

Naše ideje za silvestrsko večerjo  bodo navdušile družino in prijatelje, ne glede na to, kako veliko ali majhno bo vaše domače silvestrovanje.

Če se še vedno odločate o jedilniku, vam pomagamo pri načrtovanju vrhunskega kulinaričnega doživetja. Na voljo so vam najokusnejši novoletni recepti, od tradicionalnih do mednarodnih jedi.

Seveda pa ni prave zabave brez božičnega punča ali okusne sladice, in tudi to imamo! Z našimi izbranimi idejami bo vaša praznična zabava ostala v nepozabnem spominu.


1. Tatarski biftek


Tatarski biftek je elegantna jed, ki jo lahko postrežemo tako za večerjo ali kot predjed ob kakšni posebni priložnosti. Tatarski biftek postreže z mesnato, krepko in okusno strukturo. V tem receptu za tatarski biftek smo se poigrali z okusom, da bi le-ta vseboval tradicionalne francoske sestavine, hkrati pa mu dodali igriv pridih. Vsak grižljaj bo drzen, kiselkast in še vedno povsem zadovoljiv.

Recept čaka tukaj.


2. Božični punč


Ni boljšega načina za popestritev praznične zabave kot velik vrč punča, kdo se strinja? V ta recept za božični punč na seznamu sestavin nima sladkorja in namesto tega svojo naravno sladkost pridobiva iz jabolčnega ciderja. Dodamo še nekaj začimb iz ingverjevega piva in kislosti iz nesladkanega brusničnega soka in rezultat bo prefinjen, praznični punč, ki ga postrežete na naslednji božični zabavi.

Recept čaka tukaj.


3. Pečena goveja rebra


Nismo prepričani, če je v božičnem času kaj bolj posebnega in okusnega od čudovitega, odlično kuhanega kosa govedine. Recept je različica prvovrstnih rebr, ki so tako dobra naslednji dan, narezana hladno kar iz hladilnika. Toplo ga lahko postrežemo na krožniku s krompirjem, gobami in brstičnim ohrovtom. To je lahko jedilnik, ki lahko krasi vašo božično večerjo.

Recept čaka tukaj.


4. Panna cotta s pistacijo


Kremna italijanska sladica, pod imenom panna cotta, je ena najpreprostejših sladic, pripravljenih s samo peščico sestavin. Lahko si jo dodate v svoj večerni ali vikend repertoar, saj bo navdušila prav vse.

Recept čaka tukaj.

BAM spices smo ustvarili z željo po tem, da vam ponudimo začimbne mešanice vrhunske kvalitete. Vaše slane in sladke jedi naj od zdaj naprej dišijo po prefinjenih okusih začimb. Postanite mojster ali mojstrica ustvarjanja vrhunskih obrokov!

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-0,39 €
Skupaj:
3,51 €

Že poznaš naš YouTube kanal?

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno