Kategorije

Za gurmane

Predlogi iskanja

Umešana jajca po Masterchef receptu

 • (1)
 • Čas priprave: 30 min
 • Težavnost:
 • Št. sestavin: 6
umesana jajca so eden od najveckrat pripravljena jed ki jo postrezemo ali si zazelimo za zajtrk najveckrat nas vsa mehka kremna bogatega okusa pricakajo na pladnju hotelskega zajtrka

Nauči se pripraviti Masterchef umešana jajca! Rezultat recepta bodo mehka, kremasta in okusna umešana jajca.


Umešana jajca
so eden od največkrat pripravljena jed, ki jo postrežemo ali si zaželimo za zajtrk. Največkrat nas vsa mehka, kremna, bogatega okusa pričakajo na pladnju hotelskega zajtrka. Kadarkoli želiš točno takšna pripraviti doma, so rezultat sicer okusna umešana jajca, a niso točno takšna kot bi morala biti.


Manjka jim tista pika na i.


Zdi se nam, da zagotovo Masterchef mojstri dodajajo kakšne moderne sestavine, a to sploh ni res. Za pripravo odličnih umešanih jajc ni potrebno dodati nobenih novodobnih ali nepoznanih sestavin.


Preden se lotimo recepta pa še par naših nasvetov:

 • Bolj kot so sveža jajca, bolj sončna, kremasta in bolj okusna bodo tudi umešana.
 • Jajca umešamo s pomočjo vilice in ne s pomočjo paličnega mešalnika. Če uporabimo palični mešalnik, tako jajca utekočinimo in uničimo končno strukturo.
 • Sol in poper dodamo na koncu in tako poskrbimo za bogat okus.
 • Za dodatno obogatitev okusov pa lahko uporabimo BAM mešanico Aglio & Pepperoncino. Aglio & Peperoncino je z občutkom pripravljena mešanica iz različnih mediteranskih zelišč, ki ji dajejo svež in bogat okus.

BAM spices smo ustvarili z željo po tem, da vam ponudimo začimbne mešanice vrhunske kvalitete. Vaše slane in sladke jedi naj od zdaj naprej dišijo po prefinjenih okusih začimb. Postanite mojster ali mojstrica ustvarjanja vrhunskih obrokov!

Umešana jajca po Masterchef receptu

 • Čas priprave: 30 min
 • Težavnost:
 • Št. sestavin: 6

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Jajca, mleko, maslo in ščepec soli in popra damo v skledo in premešamo z vilico. Mešamo toliko časa, dokler ne dobimo dobro umešane zmesi.

2. Korak

Nato umešana jajca dodamo v posodo (ne ponev) in začnemo s kuhanjem na visokem ognju. Temperaturo počasi zmanjšamo. Ko se mešanica počasi sprijema v celoto, jih odstranimo z ognja in dodamo kislo smetano. V tem koraku lahko dodamo tudi BAM mešanica Aglio & Pepperoncino.

3. Korak

Jajca serviramo. Lahko jih na krožnik postavimo kot samostojno jed, lahko pa jih kot dodatek postavimo tudi na naš najljubši sendvič.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-0,39 €
Skupaj:
3,51 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima

Že poznaš naš YouTube kanal?

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno