Tortelini v smetanovi omaki s česnom bodo imeli okus parmezanove kremne omake s porjavelim maslom, česnom in najboljšo mešanico zelišč in začimb. Tortelini so lahko pripravljeni vnaprej ali pa si pripravo poenostavimo tako, da uporabimo kupljene torteline.
Tortelini v
smetanovi omaki bodo imeli malce drugačen okus, če uporabimo malo porjavelo maslo. Porjavelo maslo smetanovi omaki doda rahlo sladek, oreščen okus, ki odlično izravna slan parmezan. Zdrobljeni stroki česna napolnijo omako s pravo mero česnovega okusa,
preprosta mešanica zelišč in začimb pa to smetanovo omako popelje na še višjo raven.
BAM spices nasvet: porjavelo maslo je obvezen del recepta za torteline v smetanovi omaki. A med porjavelim maslom in zažganim maslom je tanka meja. Pri segrevanju mu dodamo kapljico olivnega olja in tako ublažimo zagorevanje.