Izkoristi popust dobrodošlice. Vpiši kodo WELCOME in svoje naročilo znižaj za 10%. 😎

Kategorije

Za gurmane

Predlogi iskanja

Svinjina z ravioli

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 15
svinjina z ravioli
Jed, ki svojo končno noto dobi v pečici, je odličnega okusa. Vrsto mesa lahko izbirate po svojem okusu, ravno tako vrsto testenin. Sestavine zadoščajo za 3 osebe.
Recept je prispevala Monika


Pa dober tek! :)
 
BAM spices smo ustvarili z željo po tem, da vam ponudimo začimbne mešanice vrhunske kvalitete. Vaše slane in sladke jedi naj od zdaj naprej dišijo po prefinjenih okusih začimb. Postanite mojster ali mojstrica ustvarjanja vrhunskih obrokov!

Sestavine:

  • Ponev
  • Lonec s pokrovko
  • Žlico
  • Nož
  • Desko
  • Pekač za narastke ( 20 X 30 cm, nekoliko višji)
  • 3 svinjske zrezke
  • 1 veliko čebulo
  • Sol
  • Mleti poper
  • Mleti česen
  • 400 g raviolov
  • 1/2 kisle smetane
  • Riban sir (1 vrečko) oziroma po želji
  • 2 žlici ajvarja ( pekoč ali ne pekoč)
Tiktok mojacokolada

Navodila za uporabo:

1
Popecite svinjske zrezke v vaši najljubši ponvi.
2
Začinite jih s soljo, poprom in česnom.
3
Dodajte jim na trakove narezano čebulo.
4
Ko čebula postekleni, štedilnik izklopite in se lotite raviolov.
5
Zavrite veliko lonec vode, posolite in skuhajte raviole po navodilu iz embalaže.
6
Kuhane raviole odcedite in preložite v namaščen pekač.
7
Dodajte jim kislo smetano in malo ribanega sira ter dobro premešajte.
8
Čez raviole položite pečene svinjske zrezke in čebulo.
9
Vsak zrezek pomažite z nekaj ajvarja in vse skupaj potresite s sirom.
10
Pekač položite v pečico in pecite 30 minut na 200 stopinj Celzija.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima

Že poznaš naš YouTube kanal?

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno