Kategorije

Za gurmane

Predlogi iskanja

Svinjina z ravioli

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 15
svinjina z ravioli
Jed, ki svojo končno noto dobi v pečici, je odličnega okusa. Vrsto mesa lahko izbirate po svojem okusu, ravno tako vrsto testenin. Sestavine zadoščajo za 3 osebe.
Recept je prispevala Monika


Pa dober tek! :)
 
BAM spices smo ustvarili z željo po tem, da vam ponudimo začimbne mešanice vrhunske kvalitete. Vaše slane in sladke jedi naj od zdaj naprej dišijo po prefinjenih okusih začimb. Postanite mojster ali mojstrica ustvarjanja vrhunskih obrokov!

Svinjina z ravioli

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 15

Sestavine:

  • Ponev
  • Lonec s pokrovko
  • Žlico
  • Nož
  • Desko
  • Pekač za narastke ( 20 X 30 cm, nekoliko višji)
  • 3 svinjske zrezke
  • 1 veliko čebulo
  • Sol
  • Mleti poper
  • Mleti česen
  • 400 g raviolov
  • 1/2 kisle smetane
  • Riban sir (1 vrečko) oziroma po želji
  • 2 žlici ajvarja ( pekoč ali ne pekoč)

Navodila za uporabo:

1. Korak Popecite svinjske zrezke v vaši najljubši ponvi.
2. Korak Začinite jih s soljo, poprom in česnom.
3. Korak Dodajte jim na trakove narezano čebulo.
4. Korak Ko čebula postekleni, štedilnik izklopite in se lotite raviolov.
5. Korak Zavrite veliko lonec vode, posolite in skuhajte raviole po navodilu iz embalaže.
6. Korak Kuhane raviole odcedite in preložite v namaščen pekač.
7. Korak Dodajte jim kislo smetano in malo ribanega sira ter dobro premešajte.
8. Korak Čez raviole položite pečene svinjske zrezke in čebulo.
9. Korak Vsak zrezek pomažite z nekaj ajvarja in vse skupaj potresite s sirom.
10. Korak Pekač položite v pečico in pecite 30 minut na 200 stopinj Celzija.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima

Že poznaš naš YouTube kanal?

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno