
Sestavine:
- 4 skodelice piščančje juhe
- 1 čajno žlico masla
- PREMIUM BBQ omaka s tartufi in konjakom
- 1 očiščen goveji file
- ščep soli
- 1 kapljica olivnega olja
- 1 pest tanko narezanega drobnjaka, za okras (po želji)
Ta recept je bolj namenjen omaki kot zrezku. Omako s tartufato lahko uporabite na kateremkoli praženem mesu, od govedine do svinjine do piščanca (pa tudi na jajcih bo čudovitega okusa).
V omaki s tartufato glavno vlogo igra PREMIUM BBQ omaka s tartufi in konjakom. Omaka s tartufato bo imela globok pikanten okus tartufate, priprava pa je dokaj enostavna. Po okusu bo rahlo spominjala tudi na klasično francosko jed, Tournados Rossini. Večina tradicionalnih francoskih omak se pripravlja več ur in leta, da jih obvlada. Toda ta recept vsebuje piščančjo juho namesto demi-glace, konjak v BAM BBQ omaki s tartufi pa nadomesti madeiro. Kar dobite, je bogata in razkošna omaka, ki ima ves okus francoske klasike.
Po želji lahko zraven posrežete še najboljši hrustljavo pečen krompir.