V teoriji se domač česnov kruh postreže kot popolna priloga. Pripravi se hitro in enostavno, poda se k različnim glavnim jedem, poleg tega pa je tudi okusen. V čem je torej problem, da ga še niste pripravili?
Domač kruh s česnovo omako bo ob robovih je hrustljav, v sredini pa mehak, masleno ter nasičeno z bogatim, pikantnim okusom po česnu. Recite temu prigrizek, priloga ali celo polovica vaše večerje.
Ne glede na način postrežbe, bo domač kruh s česnovo omako hit.
Priprava je popolnoma enostavna. Najprej pripravite kruh. Predlagamo bageto, lahko pa je tudi kakšen drug kruh. Po dolžini ga prerežite na pol in prerezane strani izdatno premažite z masleno mešanico.
Nato ga spečemo. Na koncu ga le še začinite in postrezite!
Česnov kruh lahko po želji potresete s parmezanom, peteršiljem, soljo in kosmiči rdeče paprike. Za še boljši okus pa mu lahko dodate tudi BAM začimbno mešanico zliščni vrt. Začimbna mešanica Zeliščni vrt vsebuje zelišča, ki jih navadno najdete na zeliščnih vrtovih – peteršilj, drobnjak, zelena...