Churrosi so tradicionalna španska sladica, ki je postala priljubljena po vsem svetu. So hrustljavi in zlato ocvrti, z mehko sredico, običajno postreženi s toplo čokolado ali posuti z vaniljevim sladkorjem. Z BAM vaniljevim sladkorjem bodo churrosi dobili še dodatno aromo in sladkost.
BAM spices smo ustvarili z željo po tem, da vam ponudimo začimbne mešanice vrhunske kvalitete. Vaše slane in sladke jedi naj od zdaj naprej dišijo po prefinjenih okusih začimb. Postanite mojster ali mojstrica ustvarjanja vrhunskih obrokov!
Testo: V srednje velikem loncu zavrite vodo z maslom, sladkorjem in soljo. Ko zavre, odstranite z ognja in hitro vmešajte moko. Mešajte, dokler se testo ne združi in začne ločevati od stranic posode.
2
Vmešajte jajca: Pustite, da se testo malo ohladi, nato enega za drugim vmešajte jajca. Vsako jajce dobro vmešajte, preden dodate naslednje.
3
Cvrtje: Olje segrejte na 180°C. Testo stisnite skozi dresirno vrečko z zvezdastim nastavkom in ga ocvrite v olju do zlate barve. Churrose cvrite približno 2-3 minute, dokler niso zlato rjavi.
4
Posip: Ocvrte churrose preložite na papirnato brisačo, da odteče odvečno olje, nato pa jih povaljajte v BAM vaniljevem sladkorju.
Testo: V srednje velikem loncu zavrite vodo z maslom, sladkorjem in soljo. Ko zavre, odstranite z ognja in hitro vmešajte moko. Mešajte, dokler se testo ne združi in začne ločevati od stranic posode.
Vmešajte jajca: Pustite, da se testo malo ohladi, nato enega za drugim vmešajte jajca. Vsako jajce dobro vmešajte, preden dodate naslednje.
Cvrtje: Olje segrejte na 180°C. Testo stisnite skozi dresirno vrečko z zvezdastim nastavkom in ga ocvrite v olju do zlate barve. Churrose cvrite približno 2-3 minute, dokler niso zlato rjavi.
Posip: Ocvrte churrose preložite na papirnato brisačo, da odteče odvečno olje, nato pa jih povaljajte v BAM vaniljevem sladkorju.