Izkoristi popust dobrodošlice. Vpiši kodo WELCOME in svoje naročilo znižaj za 10%. 😎

Kategorije

Za gurmane

Predlogi iskanja

Zdrobova juha

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 8
zdrobova juha

Kadar naše počutje ni najboljše, kadar nas kuha vročina ali imamo občutljiv želodec je topla juhica navadno edina stvar, ki nam res prija. Vsi skrbimo za otroke, kadar gre za njihovo dobrobit. Ko je otrok bolan, mu skuhamo juho, poskrbimo, da mu je toplo in da počiva. Enako bi morali skrbeti zase, kadar naše počutje ni najboljše. Topla juha je prvi korak do tega cilja. Je kot objem od znotraj, pogreje center našega telesa, zaradi česar se takoj počutimo bolje. Kot otroci smo večinoma vsi jedli to juho, ki vedno znova požanje uspeh. Morda je čas, da se je znova poslužite. Vrhunska ni le takrat, ko nastopi bolezen, ampak v hladnih zimskih dneh prija kadarkoli.

 
Recept je prispevala Vita.


Pa dober tek!
BAM spices smo ustvarili z željo po tem, da vam ponudimo začimbne mešanice vrhunske kvalitete. Vaše slane in sladke jedi naj od zdaj naprej dišijo po prefinjenih okusih začimb. Postanite mojster ali mojstrica ustvarjanja vrhunskih obrokov!

Sestavine:

  • 6 manjših korenčkov
  • 1 žlica olivnega olja
  • 150 ml zdroba
  • 1 l vode (ali domače zelenjavne jušne osnove)
  • 1 jedilna žlica zelenjavne jušne osnove v prahu (ni potrebno, če imate domačo jušno osnovo)
  • 1 čajna žlička soli (po potrebi)
  • Ščepec popra
  • Večja pest (majhen šop) svežega peteršilja
Tiktok mojacokolada

Navodila za uporabo:

1
Korenček naribajte ali nasekljajte na majhne koščke (julienne). Peteršilj nasekljajte.
2
V loncu segrejte olivno olje. Ko je toplo (ne vroče), dodajte korenček.
3
Na srednjem ali nizkem ognju rahlo popražite korenček.
4
Po približno 3 minutah dodajte zdrob. Tudi tega rahlo popražite.
5
Po dveh minutah dolijte vodo. Vanjo vmešajte jušno osnovo, sol, poper in peteršilj.
6
Kuhajte nekaj minut, da se zdrob pokuha. Ko se juha zgosti, je pripravljena na serviranje.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima

Že poznaš naš YouTube kanal?

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno