Izkoristi popust dobrodošlice. Vpiši kodo WELCOME in svoje naročilo znižaj za 10%. 😎

Kategorije

Za gurmane

Predlogi iskanja

Pečena starana govedina na rukolini posteljici z gorčično smetanovo omako

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 24
pecena starana govedina na rukolini posteljici z gorcicno smetanovo omako

Vse bolj popularna starana govedina, ki vedno bolj navdušuje ljudi po celotnem svetu, zato torej vam danes predstavljamo recept za pečeno starano govedino na rukolini posteljici z gorčično smetanovo omako.


Recept je prispevala Vesna.


Pa dober tek! :)
BAM spices smo ustvarili z željo po tem, da vam ponudimo začimbne mešanice vrhunske kvalitete. Vaše slane in sladke jedi naj od zdaj naprej dišijo po prefinjenih okusih začimb. Postanite mojster ali mojstrica ustvarjanja vrhunskih obrokov!

Sestavine:

  • nož
  • deska
  • drobilec za česen
  • veliki servirni krožnik
  • merilna posoda
  • ponev
  • kuhalnica
  • kozica
  • toaster
  • manjša posodica
  • dva kosa T-bone starane govedine
  • rukolo
  • toast
  • 3 stroke česna
  • 1 dl smetane za kuhanje
  • olivno olje
  • sol
  • beli poper
  • 2 žlici masla
  • timijan
  • rožmarin
  • 3 žličke vloženih gorčičnih semen
  • kapre
  • cvetovi drobnjaka
Tiktok mojacokolada

Navodila za uporabo:

1
Najprej posteljico iz rukole, ki jo dobro operemo in razporedimo po servirnem krožniku, po vrhu pa lahko dodamo še cvetove drobnjaka po želji.
2
V segreto ponev damo malo olja in nato dodamo oba T-bone zrezka, ki ju najprej dobro zapečemo na obeh straneh.
3
V ponev dodamo dve žlici masla, rožmarin in dva olupljena stroka česna. T-bone zrezka nato približno od 4 do 8 minut pečemo na ponvi (odvisno od debeline zrezka) in ga vmes polivamo z aromatiziranim maslom. Nato ju obrnemo in postopek ponovimo še na drugi strani.
4
Ko sta zrezka pečena ju položimo na desko za rezanje in ju pokrijemo za deset minut, s tem pa poskrbimo, da se vsi sokovi in okusi v mesu povežejo.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima

Že poznaš naš YouTube kanal?

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno