Izkoristi popust dobrodošlice. Vpiši kodo WELCOME in svoje naročilo znižaj za 10%. 😎

Kategorije

Za gurmane

Predlogi iskanja

Kokosovi rogljički s čokolado

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 9
kokosovi rogljicki s cokolado

Odkrijte čarobnost domačega peciva s tem preprostim receptom za okusne rogljičke.

Ti tradicionalni, masleni piškoti z dodatkom kokosove moke in čokolade so popolna mešanica krhkosti in sladkosti. Piko na i jim bo dodala BAM začimba piškoti in pecivo. Idealni so za praznične dni, posebne priložnosti ali pa kar tako, za razvajanje ob skodelici čaja ali kave. Postopek priprave je preprost in zabaven, končni izdelek pa bo navdušil tako otroke kot odrasle. Pripravite si sestavine in sledite tem korakom, da ustvarite nekaj res posebnega.

BAM spices smo ustvarili z željo po tem, da vam ponudimo začimbne mešanice vrhunske kvalitete. Vaše slane in sladke jedi naj od zdaj naprej dišijo po prefinjenih okusih začimb. Postanite mojster ali mojstrica ustvarjanja vrhunskih obrokov!

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1
V skledo presejemo moko skupaj s pecilnim praškom in zmes temeljito zmešamo. Dodamo maslo, narezano na kocke, kokosovo moko, sladkor in jajce. Na koncu dodam ščep začimbe BAM pecivo in piškoti, ki bo dalo piškotom značilen okus po Božiču.
2
Hitro zgnetemo sestavine v homogeno testo, ki ga oblikujemo v kroglo, zavijemo v prozorno folijo in postavimo v hladilnik za eno uro.
3
Ogrevanje pečice nastavimo na 180 stopinj Celzija. Površino za delo očistimo in posujemo z malo moke. Iz testa oblikujemo dolg valj, ga narežemo na enakomerne kose in iz njih oblikujemo rogljičke. 
4
Postavimo jih na pekač, obložen s peki papirjem, in pečemo približno 12 do 15 minut, dokler ne dobijo nežne zlato rjave barve.
5
Medtem v vodni kopeli stopimo BAM Temno čokolado. Potopimo konice pečenih rogljičkov v stopljeno čokolado in jih položimo nazaj na peki papir ter počakamo, da se čokolada popolnoma strdi.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima

Že poznaš naš YouTube kanal?

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno