Kategorije

Za gurmane

Predlogi iskanja

Vegetarijanski čufti v omaki

  • (1)
  • Čas priprave: 20 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 7
vegetarijanski cufti v omaki zelo dobro poznani tudi kot mesne kroglice so odlicna ideja za hitro kosilo vecerjo ali pripravo malice za naslednji delovni dan

Vegetarijanski čufti v omaki, zelo dobro poznani tudi kot mesne kroglice, so odlična ideja za hitro kosilo, večerjo ali pripravo malice za naslednji delovni dan. Čufti so pripravljeni z vegeterijansko različico mesa in tako primeri tako za tiste, ki se poslužujejo vegeterijanske prehrane kot za tiste, ki zaradi morebitnih zdravstvenih ali drugih razlogov ne uživajo mesa.

Zato pa, kdo pravi, da so čufti jed, ki si jo lahko privoščijo samo ljubitelji mesa? Ti preprosti vegetarijanski čufti so prav tako dobrega okusa kot pravi. Poleg tega so narejeni iz samo 5 preprostih sestavin, pripravite pa jih v manj kot eni uri, tako da so popolna lahka vegetarijanska večerja, ki si jo lahko pripravite med tednom.

Da bodo čufti res odličnega okusa pa jih lahko potresete tudi z BAM začimbno mešanico Sugo & Bolognese.


BAM spices smo ustvarili z željo po tem, da vam ponudimo začimbne mešanice vrhunske kvalitete. Vaše slane in sladke jedi naj od zdaj naprej dišijo po prefinjenih okusih začimb. Postanite mojster ali mojstrica ustvarjanja vrhunskih obrokov!

Vegetarijanski čufti v omaki

  • Čas priprave: 20 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 7

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

V veliki skledi z vilicami zmešamo vse sestavine za čufte. Lahko jih zmešamo tudi z rokami. Skledo pokrijemo in postavimo v hladilnik za vsaj 30 minut.

2. Korak

Pekač v katerem bomo pripravili čufte, oblečemo s papirjem za peko. Pečico segrejemo na 200°C. Naredimo čufte. Oblikujemo jih v kroglice premera 5 cm in par centimetrov narazen postavimo na izbran pekač.

3. Korak

Kroglice nato pečemo 20 minut. Po 20 minutah povišamo temperaturo pečice na 220°C in pečemo dokler čufti ne zacvrčijo in zlato rjavo zapečejo, to bo po približno 1-2 minutah. Dodamo še paradižnikovo omako in še vroče postrežemo.

Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima

Že poznaš naš YouTube kanal?

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno