1
V posodo damo mleto meso in ga začinimo z mleto kumino, soljo, česnom v prahu in žličko olivnega olja. Dobro premešamo in maso razdelimo na nekaj enakih delov. Iz njih naredimo polpete.
2
V ponvi raztopimo kokosovo maslo. Vmes olupimo in nasekljamo čebulo ter jo dodamo k raztopljenemu kokosovemu maslu. Rahlo prepražimo, nato pa k čebuli dodamo še polpete. Dobro zapečemo na obeh straneh.
3
Ko so polpete narejene, jih iz ponve prenesemo na krožnik, v ponev pa dodamo še nasekljano bučko, ki jo prej prav tako začinimo s soljo, poprom in česom.
4
Medtem pripravimo riž. Odmerimo primerno količino, dobro speremo pod vodo, odcedimo in dodamo v kozico z vodo. Premešamo in počakamo, da voda zavre. Nato na srednjem ognju kuhamo toliko časa, dokler riž ni pripravljen.
5
Ko je riž pripravljen, ga stresemo v ponev oziroma dodamo k bučkam. V vse to vmešamo še jajce. Dobro premešamo in malo zapečemo.
6
Prenesemo na krožnik in postrežemo s polpeti.