Prazniki so tu, mi pa smo za vas pripravili nekoliko bolj enostavno potico, ki vam zagotovo uspe. Primerna je za tiste, ki v svoji prehrani ne uporabljate jajc in mleka. Narejena pa je iz brezglutenske moke. Pa začnimo.
*sestavine v tej potici lahko nadomestite z brezglutensko deklariranimi, pa bo prav tako uspela odlično.
Nasvet
Če se vam bo orehov nadev zdel preveč kompakten in nemazljiv, potem enostavno dodajte še malo smetane ali sirupa in dobro premešajte. Orehe lahko zamenjate z makom ali pa katero drugo sestavimo, ki vam najbolj ustreza. Važno, da poskrbite za pravo mero mazljivosti. Po 30 minutah pečenja lahko z nožem nekje prebodete, da vidite, ali se vam je testo prijelo na nož ali ne. Če na nožu ostanejo le majhni delci nadeva, potem ste lahko prepričani, da je testo res pečeno tudi od znotraj.
Vesele velikonočne praznike vam želi ekipa Začimbe.si :)
Pa dober tek!