Kategorije

Za gurmane

Predlogi iskanja

Darilo za božič, novo leto, rojstni dan, poroko, poslovnega partnerja ali vselitveno zabavo?

  • Čas branja Čas branja: 2 minuti
darilo za bozic novo leto rojstni dan poroko poslovnega partnerja ali vselitveno zabavo

Darilo za božič, rojstni dan, poroko, poslovnega partnerja ali vselitveno zabavo? Ni problema! V spletni trgovini Začimbe.si najdete izvirna darila za vse priložnosti.

Velikokrat se znajdemo v dilemi, ko izbiramo darila za naše prijatelje, znance in poslovne partnerje. Kaj izbrati in kaj podariti, da bo darilo uporabno in primerno? Ekipa Začimbe.si je pripravila kar nekaj možnosti in idej za darila. Ponujamo vam: - že pripravljene darilne škatle z izbranimi začimbami; - prazne darilne škatle, ki jih lahko napolnite s poljubnim izborom začimb; - darilne bone.
Zakaj izbrati naša darila?
Hrana je nekaj, brez česar ljudje ne moremo živeti. Vsako gospodinjstvo ima kuhinjo – prostor, kjer si moramo (eni večkrat, drugi manjkrat) pripraviti nekaj za potešitev naše lakote. Začimbe in zelišča pri tem odigrajo ključno vlogo, saj z njimi popestrimo in izboljšamo okuse glavnih sestavin. Darilo, ki vsebuje začimbe in zelišča, je tako primerno za vsakogar: za vse tiste, ki so v kuhinji že pravi mojstri, pa tudi za vse tiste, ki bi to šele radi postali. Naša ponudba vsebuje širok nabor že pripravljenih darilnih škatel, ki so primerne za vse priložnosti. Unikatne in skrbno izbrane kombinacije začimb najdete v darilnih škatlah s štirimi ali šestimi dozami. Hrastove darilne škatle so narejene tako, da se vanje prilegajo male doze, ki vsebujejo zelišča in začimbe najboljše kakovosti. Darilni paket Izbirate lahko med 13 različnimi pripravljenimi darilnimi škatlami: - darilni paket čili mojster (mala/velika škatla) - darilni paket curry (mala škatla) - darilni paket rajski vrt (mala/velika škatla) - darilni paket zeliščni vrt (mala/velika škatla) - darilni paket poper klasik (mala/velika škatla) - darilni paket zanjo (mala/velika škatla) - darilni paket zanj (mala/velika škatla) Ponujamo tudi možnost, da kupite prazno darilno škatlo oziroma darilni paket izberi sam (mala/velika škatla) in jo napolnite s poljubnimi začimbami. Tako ustvarite unikatno darilo, narejeno po meri osebe, kateri je le-to namenjeno. Velika prednost darila je tudi funkcionalna embalaža, ki se lahko ponovno uporabi za hrambo česa drugega. Če ne veste, kaj bi bilo obdarovani osebi všeč, vam ponujamo tudi možnost nakupa treh različnih darilnih bonov. S tem jim omogočite, da si sami izberejo tisto, kar jim najbolj ustreza. Več o darilnih bonih si lahko preberete TUKAJ. Darilni boni Začimbe.si Vsakdo, ki uživa v dobrih hrani, kuhanju ali peki, bo s takim »začinjenim« darilom zadovoljen. ;) Dodatna vprašanja nam lahko zastavite prek maila: info@zacimbe.si Ekipa Začimbe.si
BAM spices smo ustvarili z željo po tem, da vam ponudimo začimbne mešanice vrhunske kvalitete. Vaše slane in sladke jedi naj od zdaj naprej dišijo po prefinjenih okusih začimb. Postanite mojster ali mojstrica ustvarjanja vrhunskih obrokov!

Že poznaš naš YouTube kanal?

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno