» » Darilni bon (20€, 30€ ali 50€)
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. Več o dostavi.

Darilni bon (20€, 30€ ali 50€)

Že od: 20,00 

Ste v dilemi, kaj svojim bližnjim, prijateljem ali partnerjem podariti za darilo? Pomislili smo tudi na to, zato smo pripravili še eno možnost – darilne bone. Tako lahko izbrani osebi prepustite odločitev, s katerimi začimbami, mešanicami, zelišči ali čiliji bi rada dopolnila svojo zbirko začimb. Na voljo so 3-je boni z različnimi vrednostmi:

  • bon za 20 €
  • bon za 30 €
  • bon za 50 €

Opis

Ne najdete primernega darila za določeno osebo? Začimbe so zagotovo eno izmed daril, ki bo skoraj vsakomur prišlo prav – vsak od nas namreč kdaj ustvarja v kuhinji, saj brez hrane ne moremo živeti. Poleg tega začimbe odigrajo ključno vlogo pri popestritvi in izboljšanju okusov glavnih sestavin.

Kakovostne začimbe so tako primerno in izvirno darilo za ljudi vseh starosti in za vse priložnosti. Lahko jih podarimo kot rojstno dnevno darilo, božično darilo, poročno darilo ali pa zahvalno darilo (darilo za materinski dan …). Poleg tega je lahko darilo, ki je povezano z začimbami, lepa gesta tudi ob vselitvenih zabavah.

Ker vemo, da je lahko izbira med več kot 120 produkti precej zahtevna – sploh, če ne vemo točno, kaj je osebi všeč – je darilni bon najboljša izbira. Tako osebi pustimo prosto pot, da si izbere nekaj, kar ji je zares všeč oziroma nekaj, kar si želi preizkusiti.

V kolikor imate kakršnakoli vprašanja glede darilnih bonov ali česa drugega, nam lahko pišete na: MAIL. Na vaša vprašanja bomo z veseljem odgovorili.

Mislite, da darilni bon ni prava izbira? Nič zato – pripravili smo še nekaj drugih možnosti. S klikom s klikom na TO POVEZAVO si lahko ogledate še druge možnosti.

Dodatne informacije

Vrednost

20 €, 30 €, 50 €

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni bon (20€, 30€ ali 50€)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja