Začini svoj nakup! 🌶️ Uporabi kodo TENOFF in prihrani 10% pri črnem popru v prahu.

Kategorije

Za gurmane

Predlogi iskanja

Brezalkoholni punč

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 20 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 15
brezalkoholni punc

Prazničen napitek za vse tiste, ki se ob mrzlih dnevih radi pogrejejo tudi z nealkoholnimi napitki. Punča se še posebej razveselijo otroci.

*Za približno 1,8/2 litra


BAM spices smo ustvarili z željo po tem, da vam ponudimo začimbne mešanice vrhunske kvalitete. Vaše slane in sladke jedi naj od zdaj naprej dišijo po prefinjenih okusih začimb. Postanite mojster ali mojstrica ustvarjanja vrhunskih obrokov!

Brezalkoholni punč

  • Čas priprave: 20 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 15

Sestavine:

  • 500 mililitrov grozdnega soka
  • 500 mililitrov jabolčnega soka
  • 300 mililitrov češnjevega soka
  • 500 mililitrov vode
  • zavojček vanilin sladkorja
  • 1 cimetova palčka
  • 1 janeževa zvezda
  • 3 – 4 klinčki
  • 3 bio, neškropljene pomaranče
  • Pomaranče narežemo na kolobarje (ker so neškropljene, jih ni potrebno lupiti).
  • V večjo posodo zlijemo vso tekočino (grozdni, jabolčni, češnjev sok, voda).
  • Dodamo na kolobarje narezane pomaranče, začimbe (cimetova palčka, zvezdasti janež, klinčki) in vanilin sladkor.
  • Posodo pokrijemo in na nizkem ognju počasi kuhamo 20 minut.
  • Punč pustimo, da še kakšno uro počiva, saj se bo tako še najbolj navzel vseh okusov začimb.
  • Tik pred serviranjem ga ponovno pogrejemo.

Navodila za uporabo:

1. Korak

Pomaranče narežemo na kolobarje (ker so neškropljene, jih ni potrebno lupiti).

2. Korak V večjo posodo zlijemo vso tekočino (grozdni, jabolčni, češnjev sok, voda).
3. Korak Dodamo na kolobarje narezane pomaranče, začimbe (cimetova palčka, zvezdasti janež, klinčki) in vanilin sladkor.
4. Korak Posodo pokrijemo in na nizkem ognju počasi kuhamo 20 minut.
5. Korak Punč pustimo, da še kakšno uro počiva, saj se bo tako še najbolj navzel vseh okusov začimb.
6. Korak Tik pred serviranjem ga ponovno pogrejemo.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima

Že poznaš naš YouTube kanal?

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno