Kategorije

Za gurmane

Predlogi iskanja

Pakiranja začimb in prednosti

  • Čas branja Čas branja: 2 minuti
pakiranja zacimb in prednosti
Tukaj si lahko preberete nekaj o različnih pakiranjih začimb in čilijev, ki so naprodaj pri nas. Predstavili vam bomo različna pakiranja ter obrazložili, zakaj smo se odločili za takšen sistem in kakšne so prednosti le-tega. Večina izdelkov je pakiranih v štirih različnih pakiranjih.
Zakaj takšno pakiranje?
Odločanju o embalaži, pakiranju in dizajnu smo posvetili kar precej časa. Verjamemo, da mora postati pakiranje izdelkov v prihodnosti bolj ekološko ter da mora embalaža v uporabi ostati čim dlje. Poleg tega se zavedamo tudi nujnosti priročnosti in uporabnosti samih pakiranj. Menimo, da smo vse zgoraj navedene cilje z našim pakiranjem tudi dosegli. Ker imamo vsi različne potrebe in okuse, so začimbe pakirane v dveh različno velikih dozah in refil vrečkah (velika in mala doza/refil vrečka). Lične pločevinaste doze imajo dolgo življenjsko dobo, zato lahko, ko začimbe zmanjka, naročimo refil vrečko narejeno iz kraft papirja in vsebino pretresemo v dozo/prvotno embalažo. Vrečko za ponovno polnjenje (refil vrečka) lahko recikliramo naprej. Ena od večjih prednosti naših pakiranj je tudi ta, da so doze z nalepkami (na katerih je pregledno navedeno, katera začimba se v dozi nahaja) označene tako spredaj, kot tudi na vrhu. Z nalepko na vrhu je rešena še težava vseh tistih, ki začimbe hranijo v izvlečnem predalu in sprednje strani doze ne vidijo. Poleg tega so na naših etiketah začimbe, mešanice, čiliji, soli in sladila označeni še z barvnimi kategorijami: začimbe – zelena barva mešanice – rumena barva čiliji – rdeča barva soli in sladila – modra barva Barvne kategorije Jasni napisi na nalepkah, velik tisk in barvna skala tako omogočajo večjo razpoznavnost začimb in hitro brskanje po naših predalih in poličkah. Med razvijanjem ideje smo mislili tudi na različne načine doziranja začimb. Doze so opremljene z uporabnim pokrovčkom za doziranje, ki omogoča doziranje v dveh različnih količinah. Upoštevali smo tudi dejstvo, da včasih potrebujemo iz doze dobiti večjo količino. Stresanje je v tem primeru lahko zelo utrujajoče in dolgotrajno, zato ima doza možnost, da iz nje iztaknemo pokrovček za doziranje. Velika prednost je tudi ta, da so doze dovolj široke in tako lahko vanje sežemo tudi z žlico ali vse popularnejšimi "cupsi". Doza s pokrovčkom  
BAM spices smo ustvarili z željo po tem, da vam ponudimo začimbne mešanice vrhunske kvalitete. Vaše slane in sladke jedi naj od zdaj naprej dišijo po prefinjenih okusih začimb. Postanite mojster ali mojstrica ustvarjanja vrhunskih obrokov!

Že poznaš naš YouTube kanal?

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno