
0
0,00 €6,00 €
Mešanica začimb ameriški burger je prava začimba za vse ljubitelje slastnih burgerjev. Primerna je za začinjanje mletega mesa in mesa pečenega na žaru ali pa v ponvi. Z njo preprosto in hitro pripravimo slasten burger, ki se v ustih kar topi.
Sestavine: čebula, paprika, zeleni malabar poper, črni poper, rožnat poper, sečuanski poper, kubeba poper, piment, peteršilj, kajenski čili, ancho čili, birdseye čili, gorčično seme, česen, kumin, paradižnik, origano, pomaranča lupina, bazilika, timijan, šetraj, luštrek, rožmarin, dimljena sol.
S to mešanico začimb vam bo uspelo narediti tipičen ameriški burger, ki se bo na vašem krožniku bohotil v vsej svoji veličini. Če obožujete burgerje, je ta mešanica začimb kot nalašč za vas. Z uporabo mešanice preprosto in v trenutku pričaramo sočen burger, ki se v ustih kar stopi. Uporabljamo jo pri pripravi mletega mesa, steakov ter za začinjanje mesa pečenega na žaru ali v ponvi.
Sestavine: čebula, paprika, zeleni malabar poper, črni poper, rožnat poper, sečuanski poper, kubeba poper, piment, peteršilj, kajenski čili, ancho čili, birdseye čili, gorčično seme, česen, kumin, paradižnik, origano, pomaranča lupina, bazilika, timijan, šetraj, luštrek, rožmarin, dimljena sol
Na posnetku spodaj, pa si lahko ogledate en predlog za uporabo mešanice začimb Ameriški burger.
Hraniti v temnem in suhem prostoru.
Pakiranje | Doza – 60g |
---|
Vaša košarica je trenutno prazna. Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. |
Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij
Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljšo nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljnjo uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.
mihaa –
Za burgerje sem dal pol žličke na sočno pleskavico in meso je božansko. Se kar topi 🙂 Pri steakih sem dal najprej dol z žara in počakal 3 minute, da se meso od znotraj omehča in postane sočno, potem pa natrl z začimbami – ščepec na vsako stran in je BOLANO. No, vsaj družba tako pravi 😉
Martin –
Tele so pri pleskah ful dobre, jaz jih dam kar še čez čevapčiče, stejke, piščanca, včasih tud v umešana jajčka. Priporočam.
Barbara –
Naročila včeraj po priporočilu kolegice – poskusimo ta vikend 😉