Unikatna poslovna darila: za podjetja – december 2018 – 2019

objavljeno v Začimbe | 0

Poslovna darila so neizogiben del podjetniškega življenja. Namenjena so poslovnim partnerjem ter drugim pomembnim osebam kot izkaz pozornosti in zahvale za sodelovanje, zato je še posebej pomembno, da jih preudarno izberemo.

Začimbe.si smo mlado slovensko podjetje, ki si prizadeva na trg vnesti kakovostne začimbe, zelišča in druge s kulinariko povezane pripomočke. Za vas smo pripravili ponudbo poslovnih daril, saj menimo, da so naši izdelki še kako primerni za tovrstno obdarovanje. Zakaj? Vsak dom ima kuhinjo v kateri pripravljamo hrano, ki je ena izmed poglavitnejših sestavin življenja. Z našimi proizvodi pa lahko to sestavino življenja še dodatno začinite.

Iščete izvirna poslovna darila?

Naša ponudba poslovnih daril zajema:

–          Darilne pakete;

o   narejeni iz različnih tipov kartonaste embalaže. Na voljo so tri dimenzije darilnih paketov, za 3 ali  4 dozice ter paket za 6 doz. Pakete lahko po želji tudi obvijemo z darilnim trakom.

–          Posamezne začimbe in začimbne mešanice;

o   izbirate lahko med številnimi različnimi začimbami in zelišči ter mešanicami v pločevinastih dozah. Poleg tega so na voljo tudi začimbe v kraft vrečkah, kamor je po dogovoru mogoče natisniti tudi logotip podjetja.

Darilni paket Izberi sam

–          Terilnike, kuhalnice ter deske iz lesa oljke.
–          Unikatne, v Sloveniji izdelane, deske iz orehovega lesa.

Vso ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani www.zacimbe.si

*Za lesene izdelke ponujamo tudi možnost graviranja logotipa podjetja.

V kolikor vam je naša ponudba zanimiva oziroma imate kakršnakoli vprašanje, nam pišite na [email protected] ali pokličite na telefonsko številko 041 358 688 (Tomaž) ali 040 596 755 (Aleš). Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Povečajte prepoznavnost z unikatnim in začinjenim darilom, ki si ga bodo vaši partnerji zapomnili! 🙂

Ekipa Začimbe.si