Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. Več o dostavi.
Mala rezalna lesena deska MAJA (oreh)
Velika rezalna lesena deska MAJA (oreh)
Deska MAJA – slovenski les

Unikatna deska MAJA je narejena iz orehovega lesa in je docela slovenski proizvod. Ima lepo zaobljene robove, ki v kombinaciji s teksturo lesa deski dajejo prijeten izgled. Deska ima sredinski ročaj z luknjo. Le-ta omogoča lažje prenašanje pa tudi shranjevanje – luknjica je namreč dovolj velika, da desko v kuhinji (če nam je to omogočeno) obesimo na stenski ročaj.

Že od: 25,00  Izberite možnosti
Mala rezalna lesena deska VESNA (oreh)
Velika rezalna lesena deska VESNA (oreh)
Deska VESNA – slovenski les

Deska VESNA je narejena iz čudovitega lesa oreha. Da ne gre za povsem »klasično« pravokotno desko poskrbita robova, ki sta odrezana pod kotom. Poleg lepšega izgleda ima ta poteza tudi funkcijsko vrednost: zaradi reza pod kotom desko lažje odlagamo in dvigujemo.

Že od: 25,00  Izberite možnosti
Mala rezalna lesena deska ŽIVA (oreh)
Velika rezalna lesena deska ŽIVA (oreh)
Deska ŽIVA – slovenski les

Unikatna deska ŽIVA je prepoznavna po svoji posebni obliki. Na eni strani jo definirajo ostri na drugi pa zaobljeni robovi. Narejena je iz orehoevga lesa iz naše dežela in je docela slovenski proizvod. Ima tudi ročaj, ki omogoča lažje prenašanje (in shranjevanje, v kolikor deske izobešamo na stenskih ročajih).

Že od: 25,00  Izberite možnosti
Komplet TRIGLAV stojalo in deske VESNA - oreh
Komplet TRIGLAV stojalo in deske VESNA - oreh
Komplet desk s stojalom TRIGLAV – slovenski les

Komplet TRIGLAV je sestavljen iz šestih desk pravokotne oblike, ki imajo stranske robove rezane pod kotom in stojala. Stojalo omogoča lažje in lepše shranjevanje. Vsi kosi so narejeni iz čudovitega orehovega lesa. Gre za docela slovenski proizvod.

210,00  Izberite možnosti