Na voljo so naslednji načini plačila

Z gotovino ob prevzemu

Pri plačilu po povzetju vam pošiljko na dom dostavi izbrana dostavna služba (DPD ali Pošta Slovenije). Plačilo se opravi ob prevzemu paketa. Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Celotna kupnina je navedena v naročilu, in drži, če ni bilo kasneje kako drugače dogovorjeno.

V primeru dostave preko Pošte Slovenije mora kupec plačati še stroške provizije plačila po plačilnem nalogu BN02, ki jih zaračuna Pošta Slovenije kot svojo storitev. Cena te storitve je bila nazadnje 1,05 EUR za zneske do 98 EUR.

Vklopi razum zahtevaj račun

Po predračunu (nakazilo na TRR podjetja)

Pri plačilu po predračunu boste v najkrajšem možnem času na svoj elektronski naslov prejeli navodila in podatke za plačilo na naš TRR. Med vsemi načini plačil je to zagotovo najvarnejša in najhitrejša oblika in je ravno zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu lahko pošljete potrdilo o plačilu. Tako omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila. Naročilo ne bo odposlano dokler ne prejmemo plačila na naš bančni račun. Rok za plačilo po predračunu je 3 delovne dni (nato bo naročilo preklicano).

Podatki:

  • Koda namena: GDSV
  • Namen: Plačilo naročila + številka naročila + / datum (Primer: Plačilo naročila 7415 / 19.5.2019)
  • Referenca: SI00 2019 + številka naročila (Primer: SI00 2019-7415)
  • TRR: SI56 0510 0801 6139 628 (odprt pri Abanka d.d.)
  • BIC: ABANSI2X

Imetnik računa:

SIMPLICIS, Aleš Kolar, s.p.
Brnčičeva ulica 13
1231 Ljubljana – Črnuče

UPN primer (predračun - spletna banka) - Zacimbe.si

 

Pri izbiri plačila po predračunu stroškov provizije s strani Pošte Slovenije ni!

Kmalu tudi plačilo preko PayPal sistema in plačilnimi / kreditnimi karticami

Če vas zanima takšen način plačila vas prosimo, da nam to sporočite na [email protected].

Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Vse cene so v evrih in vsebujejo DDV (9,5% ali 22%).

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo s statusu naročila: Vaše naročilo je zaključeno.). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Kljub trudu, da bi zagotovili čimbolj točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Izdelki so brez garancije, razen, če je na spletni strani in embalaži navedeno drugače. Slike so lahko simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.