Na voljo so naslednji načini plačila

Z gotovino ob prevzemu + 1 € (z DDV)

Dodaten strošek plačila po povzetju je 1 € (z DDV). Pri plačilu po povzetju vam pošiljko na dom dostavi dostavna služba Pošta Slovenije. Plačilo se opravi ob prevzemu paketa. Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Celotna kupnina je navedena v naročilu, in drži, če ni bilo kasneje kako drugače dogovorjeno. Drugih stroškov (npr.. provizija za UPN) pri tem plačilu ni.

To plačilo ni na voljo v primeru osebnega prevzema v naši poslovalnici v Idriji (Vojkova ulica 4).

Vklopi razum zahtevaj račun

Po predračunu (nakazilo na TRR podjetja)

Pri plačilu po predračunu boste v najkrajšem možnem času na svoj elektronski naslov prejeli navodila in podatke za plačilo na naš TRR. Naročilo bo odposlano, ko banke obdelajo plačila in je nakazilo vidno na našem bančnem računu. Rok za plačilo po predračunu je 3 delovne dni (nato bo naročilo preklicano).

Podatki:

  • Koda namena: GDSV
  • Namen: Plačilo naročila + številka naročila + / datum (Primer: Plačilo naročila 164718 / 19.5.2021)
  • Referenca: SI00 2021 + številka naročila (Primer: SI00 2021-164718)
  • TRR: SI56 6100 0002 4605 561 (odprt pri DH d.d.)
  • BIC: HDELSI22

Imetnik računa:

Umami foods d.o.o.
Ulica Eve Lovše 6
2000 Maribor

UPN primer (predračun - spletna banka) - Zacimbe.si

 

Plačilo s kreditnimi karticami (Stripe)

Pri plačilu s kreditnimi karticami boste pred oddajo naročila morali vpisati podatke o kartici (številka kartice, datum veljavnosti in CVC kodo). Ob kliku na gumb Zaključek nakupa se naredi avtorizacija kreditne kartice v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Med vsemi načini plačil je to zagotovo najvarnejša in najhitrejša oblika in je ravno zato tudi najbolj zaželena. Uporabljamo ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil (SSL/https). Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku Začimbe.si.

Na voljo je plačilo s kreditnimi in debetnimi karticami: MasterCard, Visa in American Express.
način plačila: MasterCard Način plačila: VISA Način plačila: American Express
Varno plačevanje HTTPS/SSL.

Plačilo s PayPal računom

Pri plačilu s PayPal računom se vam bo po oddaji naročila odprlo okno za vpis v PayPal račun, kjer boste nato potrdili plačilo. Med vsemi načini plačil je to zagotovo ena najvarnejša in najhitrejših oblik plačila. Uporabljamo ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa podatkov (SSL/https). Prijavni podatki se ne shranjujejo na strežniku Začimbe.si.

Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Vse cene so v evrih in vsebujejo DDV (9,5% ali 22%).

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo s statusu naročila: Vaše naročilo je zaključeno.). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.