Zlato mleko
|

Današnji recept je namenjen pripravi vse bolj priljubljenega zlatega mleka, zdravilnega napitka s kurkumo. Potrebovali boste: 2 skodelici izbranega mleka 1 žlička kurkume  ½ žličke cimeta v prahu ščepec mletega črnega popra ½ žličke ingverja v prahu 1 žličko medu ali … Preberi več

Azijski rezanci
|

Danes smo za navdih pogledali v azijsko kuhinjo in za vas pripravili hiter in preprost recept za azijske rezance. Sestavine za azijske rezance: arašidovo olje 3 mlade čebule 1 strok česna 1 korenje 1 rdeča paprika 3 sušeni paradižniki 2 … Preberi več

Tzatziki štruklji iz pečice
|

Poznate Tzatziki, tradicionalno grško omako? Danes se bomo poigrali z začimbno mešanico, ki se uporablja za njeno pripravo. Ne bomo pa pripravili omake ampak štruklje iz pečice! Se vam že cedijo sline? Kaj potrebujemo za pripravo štrukljev iz pečice: posoda za … Preberi več

Cvetačne tortice
|

Če imate doma otroka, ali mogoče tudi odraslega, ki mu cvetača ne gre v slast, ga poskusite prepričati s cvetačnimi torticami. Tako pripravljena cvetača bo osvojila marsikatero srce in želodček. Kaj potrebujemo za pripravo cvetačnih tortic: papirnati modelčki za peko … Preberi več

Mesne kroglice v omaki
|

Imate na jedilniku govedino, pa ne veste kako bi jo začinili? Beef Brisket začimbna mešanica je pravi odgovor za vas! Danes jo bomo uporabili pri pripravi mesnih kroglic iz mlete govedine v omaki. Začimbna mešanica Beef Brisket je ocenjena kot rahlo … Preberi več

Jagodna pletenka
|

Jagode – omamno dišeči rdeči zakladi naših vrtov. Polne vitaminov, mineralov, polne zdravja, polne okusa. Čudovita rdeča barva se bo v naši jagodni pletenki ob druženju s skuto spremenila v nežno rožnato sled, ki se v mističnem vzorcu pokazala šele, ko … Preberi več

Brokoli kremna juha
|

Se vam kdaj zgodi, da kuhate brokoli za prilogo in ne veste kam s stebli? Če jih ne skuhate skupaj s cvetovi, potem stebla lahko uporabite za pripravo okusne brokoli kremne juhe. Seveda pa ne pozabite shraniti tudi vode v … Preberi več

Musaka iz krvavic
|

Krvavice so zimske kraljice. Ker pa je zima že zapustila naše koledarje, je morda pravi čas, da porabimo še zadnje kose iz naše zaloge. Da ne bodo pripravljene na klasični način, vam tokrat predlagamo recept za musako iz krvavic. Za … Preberi več

Piščanec v solnem oklepu
|

Imate radi piščanca? Imate radi pečenega piščanca iz pečice? Imate radi pečenega piščanca iz pečice, ravno prav slanega, brez dodane maščobe, ki je kljub temu sočen in okusen? Potem ste na pravem naslovu! Piščanec, pečen v solnem oklepu, je kot … Preberi več

Kvašeni štruklji
|

Mamca, poslušajte, kaj vam povem: Štrukeljce skuhajte, tiste rad jem. Ta naša stara ljudska pesmica pove, da so bili že včasih štruklji cenjeni in večkrat na jedilniku. Ponudimo jih lahko kot glavno jed, prilogo ali kot sladico. Obudimo tradicijo in jih … Preberi več

Pikantna morska omaka
|

Omamna paradižnikova omaka s pridihom morja, bo s pomočjo pikantne mešanice začimb Harissa prebudila vaše brbončice in v kombinaciji s polento naredila vaše kosilo popolno! Vključevanje pikantne hrane v naš jedilnik ima prednosti tudi za naše zdravje, jakost pikantnosti v … Preberi več

Jabolčni zavitek ali štrudelj malo drugače
|

Jabolčni zavitek je sladica, ki se prileže v vsakem letnem času. Če pa ga še malo nadgradite, boste dobili čudovito kulinarično doživetje, ki ne bo zlahka ušlo iz spomina. Za nadgradnjo našega jabolčnega zavitka bo poskrbela začimbna mešanica Garam Masala. … Preberi več

1 2 3 4 5 6 20
Facebook Iconfacebook like button

Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljš nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljno uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Zapri