Vroča čokolada s cimetom

Vroča čokolada je napitek, ki je kot nalašč za mrzle jesenske in zimske dneve. No, se pa z njo lahko potolažimo tudi na deževen poleten dan … 😁 Za pripravo potrebujemo približno 15 minut. Sestavine, ki jih potrebujemo za pripravo: 75 … Preberi več

Arašidovo maslo – priprava

Pri nas doma obožujemo arašidovo maslo, zato vam s tem receptom želim prikazati, kako hitro se pripravi okusno arašidovo maslo. Zakaj bi ga kupovali, ko pa ga lahko sami pripravite hitro in enostavno 🙂 Kaj potrebujemo: električni kuhinjski sekljalnik žlica … Preberi več

Začimbe: kako jih shranjevati

Začimbe in zelišča so pomembni produkti, ki nam jih daje narava. Omogočajo nam, da svojo hrano popestrimo in izboljšamo, poleg tega pa (kot vsaka hrana) lahko na nas v zdravi meri pozitivno učinkujejo. Seveda le, če so kvalitetna in pravilno … Preberi več

Testenine z jabolki

Testenine so ena izmed najbolj vsestranskih jedi. Večinoma jih sicer pripravljamo slane, danes pa jih bomo predstavili v sladko-sadni kombinaciji. Pripravili bomo testenine z jabolki. Recept je odličen predvsem zaradi enega razloga, in sicer glavni sestavini lahko prilagajate po svojih … Preberi več

Čokoladni browniji

Browniji so sladka sladica, ki je kot nalašč za tople dneve, ki prihajajo. 😎 Sestavine, ki jih potrebujemo za pripravo brownijev: 120 g masla 50 g kakava v prahu 100 g sladkorja 2 jajci 1 vanilin sladkor 160 g moke ½ … Preberi več

Bulgur s paradižnikom in čilijem

Sestavine, ki jih potrebujemo za pripravo bulgurja: 150 g bulgurja (za dve osebi) jedilna žlica olivnega olja polovico rdeče čebule paradižnik (en cel ali nekaj češnjevih) čili: če ste navajeni pekočih jedi, predlagam ½ ali 1 čajno žličko Habanero čilija, … Preberi več

Nekaj idej in načinov, kako lahko uporabimo pekoče omake

Nenehno preizkušanje novih omak je verjetno znano marsikateremu ljubitelju pekočih omak. Seveda pa s tem pride tudi trenutek, ko stekleničke z omakami zasedajo večji del vrat hladilnika … 🙂 Pripravili smo nekaj idej, kako lahko te pekoče dobrote uporabite. Pekoča … Preberi več

Pikantna gorčična omaka z medom

K velikonočni šunki se zelo dobro prileže doma pripravljena omaka iz medu in gorčice. Ščepec kajenskega popra in dve vrsti gorčice poskrbita, da je ta sladko-slana omaka prava senzacija. Čas priprave: približno 10 minut Sestavine, ki jih potrebujemo za pripravo … Preberi več

Jajčka s šparglji

Šparglji ali beluši so ena prvih vrst spomladanske zelenjave. Lahko jih pripravimo na raznovrstne načine – tokrat predstavljamo zelo hiter in enostaven recept za jajčka s šparglji. Sestavine, ki jih potrebujemo za pripravo jajčk s šparglji: jajčka šparglji por čebula … Preberi več

Šparglji z lososom

Šparglji in losos. Je sploh lahko boljše? 😉 Zdrav, lahek in okusen obrok … Sestavine, ki jih potrebujemo za pripravo špargljev z lososom: losos sol limona poper česen šparglji Postopek priprave obroka:  Spodnje oziroma olesenele dele divjih špargljev odlomimo ali pa odrežemo, … Preberi več

Špargljeva juha

Fantastična in enostavna juha iz špargljev. Odlična tako topla, kot tudi hladna. 😉 Sestavine, ki jih potrebujemo za pripravo špargljeve juhe:  šparglji kisla smetana sol poper moka maslo Postopek priprave juhe:  Vršičke špargljev odrežemo in jih postavimo na stran. Preostale šparglje … Preberi več

Avokadov namaz

Zdrav avokadov namaz, ki ga lahko uporabimo kot dodatek k kruhu ali pa kot pomako za zelenjavo, krompirček in meso. Sestavine, ki jih potrebujemo za pripravo avokadovega namaza: 1 avokado, 1/2 sveže iztisnjegena soka limone, ščep soli, poper, česen (v granulah … Preberi več

1 18 19 20 21 22 23 24 28
Facebook Iconfacebook like button
Vaša košarica je trenutno prazna.
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €.

Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljš nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljno uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Zapri