Jabolčni kruh
|

V jesenskem času si vsi želimo toplejših jedi in sladic. V tem času so sezonska jabolka in hruške, buče, zelje, repa itd. Najbolj od vsega se prileže košček pite ali sladkega kruha s skodelico čaja ob strani. K temu pa … Preberi več

Veganska francoska solata
|

Francoska solata je praznična jed, ki se je navadno poslužujemo v času Božiča, novega leta in Velike noči. Mnogim je tako pri srcu, da si jo privoščijo tudi ob navadnih dneh. Če ste se odločili za vegansko prehrano, ni razloga, … Preberi več

Veganske palačinke s chia semeni
|

Male debele ameriške palačinke, a tokrat pripravljene brez jajc in mleka. Za vezivo uporabite chia semena, ki so enkraten nadomestek za jajca. Priprava je preprosta, potrebujete pa le nekaj osnovnih sestavin. Palačinke so tako dobre, da so všeč tudi tistim, … Preberi več

Jabolčni shot s cimetom
|

Jabolčni kis pomaga uravnavati krvni sladkor, vsebuje pa tudi pektin, ki olajša prebavo. V današnjem receptu ga bomo uporabili v kombinaciji s cimetom, ki prav tako uravnava krvni sladkor ter pripomore k odličnemu okusu. Napitek si privoščite vsakič, ko se … Preberi več

Veganski smoothie z matcho
|

Se vam je že kdaj zgodilo, da vam je sredi dneva padla energija? Vse kar ste videli v tistem trenutku je bilo nekaj sladkega in kava? Ko vam sredi dneva tako pade energija ni čas za začasno rešitev, ki bo … Preberi več

Pražen riž z datlji, cimetom in kardamomom
|

Vaše brbončice bodo prebudili sladki datlji, srce pa ogrel dišeči cimet. Temu dodajte še nežne aromatične tone kardamoma, pa dobite zares romantično aromo. Pražen riž z datlji, cimetom in kardamomom je dekadentna jed, ki se vam bo posebno prilegla na … Preberi več

Zelenjavni golaž iz leče
|

Ko govorimo o golažu, imamo navadno v mislih gosto enolončnico z zelenjavo in kosi mesa. Pomembna je velika količina čebule, da se golaž dobro zgosti. Lečin golaž ne vsebuje mesa, vseeno pa je gosta enolončnica in v več pogledih tudi … Preberi več

Sadna solata iz melon s polivko
|

Poleti se posebej priležejo sveže in hladne jedi in živila, kljub jesenskemu vremenu pa so sadne solate še vedno zanimive. Pri njih je najboljši del to, da so osvežilne in sladke, hkrati pa so polne vitaminov, mineralov in vlaknin. Saj … Preberi več

Začimbe za piščanca na žaru – najbolj popularne
|

Piščanec, eden izmed nepogrešljivih tipov mesa z žara, seveda pa je za dobrega piščanca na žaru potrebna tudi uporaba dobrih začimb. Osnovi vsake dobre začimbne mešanice-  ne samo za piščanca, ampak za vse tipe mesa – sta seveda sol in … Preberi več

Čili s črnim fižolom in pomarančno esenco
|

V jesenskih dneh se pogrejte z vegetarijanskim čilijem s črnim fižolom, ki ga odlično dopolnjuje okus pomaranče. Sladkost paradižnika in pomaranče ublaži aroma kumine ter pikantnost čilija in kajenskega popra. Sestavine za čili s črnim fižolom in pomarančno esenco*: *za … Preberi več

Marinade za meso na roštilju / žaru
|

Marinada, nepogrešljivi del priprave vsakega mesa na žaru, saj poskrbi ne le za okus mesa, ampak tudi za njegovo mehkobo in sočnost. Definitivno pa tukaj velja pravilo, da dlje, kot je meso v marinadi, boljše je. 1. Sol Uporaba soli … Preberi več

Pečen zorjen goveji kotlet z gorčično omako s kaprami
|

Zorjena govedina je v zadnjem času vedno bolj popularna, zato vam danes predstavljamo recept za pripravo pečenega zorjenega govejega kotleta na žaru z gorčično omako s kaprami. Katere pripomočke potrebujemo za pripravo pečenega zorjenega govejega kotleta z gorčično omako s … Preberi več

1 2 3 4 27
Facebook Iconfacebook like button
Vaša košarica je trenutno prazna.
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €.

Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljš nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljno uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Zapri