Krompir iz pečice
|

Kako enostavno do okusnega obroka? Enostavna priprava krompirja v pečici: Narežite krompir na manjše kocke – manjše bodo, manj časa se bodo pekle. Stresite jih v pekač, prelijte z olivnim oljem, potresite z zelenjavno osnovo in dodajte grški jogurt. Dobro … Preberi več

Veganski namazi
|

Baza sledečih namazov je čičerika. Ta hvaležna stročnica deluje v sladkih in slanih variantah. Ko jo zmeljemo, se ustvari krema, ki odlično deluje kot namaz. Čičerika sicer ni uporabna samo kot namaz, ampak jo lahko uporabljamo tudi popečeno kot prigrizek … Preberi več

Najpogostejše začimbe za peko na žaru
|

Sezona žara je v polnem razmahu in kot pravi žar mojstri vam tokrat predstavljamo najpogostejše začimbe za peko na žaru. Sol Seveda vsak žar mojster se zaveda, da je osnova vsakega dobrega žar mesa, sol. Potrebno pa je tudi vedeti, … Preberi več

Polnjene paprike z zelenjavo
|

Vsi poznamo klasične, polnjene paprike, ki s svojim božanskim okusom prepričajo skoraj vsakogar. Pa ste poskusili polnjene paprike kdaj narediti tudi drugače? Mogoče za tiste, ki jim meso ne gre ravno gladko po grlu? Tako je – paprike polnjene z zelenjavo. … Preberi več

Zelenjavna lazanja iz bučk
|

Vsi poznamo klasično lazanjo. A kaj, ko si včasih zaželimo lazanjo, želimo pa se izogniti testeninam? Nič lažjega – uporabimo lahko zelenjavo. Navadne bučke so pri tem kot nalašč za to. Lazanja, ki jo pripravimo iz bučk, namesto iz testenin, … Preberi več

Marinada za vratovino na žaru
|

Sezona žara je še vedno v polnem razmahu, zato vam danes predstavljamo recept za božansko marinado za vratovino na žaru, zaradi katere boste zablesteli kot najboljši žar mojster daleč naokoli. Katere pripomočke potrebujemo za pripravo marinade na žaru: plastično posodo … Preberi več

Zeliščni vaflji
|

Vaflji, priljubljena belgijska sladica, razširjena zdaj že po celem svetu v različnih oblikah in okusih. Danes pa vam predstavljamo slano različico, ki bo popestrila vaš jedilnik. Za pripravo zeliščnih vafljev potrebujemo naslednje pripomočke: plastično ali kovinsko posodo aparat za vaflje … Preberi več

Smetanova omaka za testenine: njoke, torteline
|

V današnjem času, ko prevladuje hitri način življenja, je za kuhanje vse manj časa. V ta namen vam predstavljamo hitro smetanovo omako za njoke ali torteline, ki je odlična jed za zaposlene dneve med tednom, ko časa za dolgo kuhanje … Preberi več

Puranje rolice
|

Kolikokrat se za kosilo lotite priprave puranjega mesa? Ponavadi se na naših krožnikih znajde piščanec v raznih oblikah. Puranje meso je sicer kvalitetnejše a velikokrat tudi bolj občutljivo za pripravo, kot piščančje, saj je lahko bolj žilavo. Zato je dobro, da … Preberi več

Jesenski smoothie z vanilijo
|

Ste si po dolgem in napornem dnevu zaželeli nekaj sladkega? Vonj aromatične vanilije, banane in datljev bo napolnil vašo kuhinjo, ko si boste pripravili preprost, a okusen jesenski smoothie. Odličen je tudi za malico ali regeneracijo po telesni aktivnosti. Sestavine … Preberi več

Veganski brezglutenski kruh z začimbami
|

Najti dober brezglutenski kruh se lahko sprevrže v pravi podvig. Če želimo pri tem izpustiti še živalske izdelke (predvsem jajca, ki so v kruhu navadno predvsem kot vezivo), se lahko za dober kruh obrišemo pod nosom. Najlažje je, da se … Preberi več

Pikantni piščanec
|

Piščančje meso, eno izmed najbolj priljubljenih tipov mesa, je sploh odlično za hitre večerje med tednom. Danes vam predstavljamo recept za pikantnega piščanca, ki s skrbnim izborom začimb piščančjemu mesu doda izjemen okus in “KICK”, ki popestri vsak obrok. Za … Preberi več

1 2 3 4 24
Facebook Iconfacebook like button
Vaša košarica je trenutno prazna.
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €.

Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljš nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljno uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Zapri