
0
0,00 €Domača goveja juha, kraljica dobrega nedeljskega kosila pri mami. Brez skrbi se lahko lotite priprave tudi sami, saj kot pravijo, se kuha sama. Ko jo kuhate, pripravite večjo količino in višek shranite v zamrzovalnik. Meso iz juhe pojejte pri kosilu, … Preberi več
Ena izmed krepkih jedi na žlico, ki se najbolj priležejo v hladnih dneh je zagotovo segedin golaž. Domovina segedina je Madžarska. Pripravimo ga lahko iz svinjskega ali govejega mesa. Če pa želite brezmesno različico, namesto mesa uporabite kuhan fižol v … Preberi več
Zdrav zajtrk ali malica na hitro, tunin namaz lahko postrežete s toastom, gresini ali krekerji na sobni temperaturi. Uporabite ga skupaj s solato, popečenim kruhkom in tanko rezino paradižnika. Okusno! Za pripravo tuninega namaza potrebujemo naslednje sestavine: 3 pločevinke tune … Preberi več
Jota je tradicionalna, gosta enolončnica, ki posebej prija v hladnejših dneh. V njej si roko podajo kislo zelje ali repa, krompir, fižol in suhomesnati dodatek. Za pripravo jote potrebujete naslednje sestavine: 500 g kislega zelja 3 liste lovorja 50 g … Preberi več
Karamelizacija čebule s počasnim kuhanjem na olivnem olju, dokler ta ne porumeni, je zares čudovit način za pridobivanje okusa iz najpreprostejših sestavin. Za pripravo karamelizirane čebule potrebujemo naslednje pripomočke: Desko Nož Široko ponev z debelim dnom Kovinska lopatica Za pripravo … Preberi več
Polnjene oz. filane paprike, klasika naših jedilnikov. Le kdo jih nima rad. Postrežene s pire krompirjem ali le rezino dobrega kruha. Slava jim. Za pripravo poljnenih paprik potrebujemo naslednje sestavine: 300 g mletega mešanega mesa 3 paprike sorte babura 2 … Preberi več
Jed, ki jo lahko serviramo sladko ali slano. Najbolj priljubljena oziroma poznana je sladka. Rižev narastek je zelo hranljiv zato ga radi pripravimo za večerjo. Odličen pa je tudi kot dodatek ob kosilu, ko kuhamo enolončnice. Za pripravo riževega … Preberi več
Čufti ali mesne kroglice v paradižnikovi omaki so zelo priljubljena jed pri otrocih. Božansko mehke mesne kroglice nikogar ne pustijo hladnega. Da bodo čufti v omaki še boljši, jih potresite še z ribanim parmezanom, ko bodo že na krožniku. Za … Preberi več
Karamelo pridobimo s segrevanjem sladkorja do raztopitve pri 160 stopinj Celzija. Pripravimo jo tako, da karameliziran sladkor zmešamo s smetano. Odvisno od namena uporabe se lahko uporabijo dodatne sestavine, kot so maslo, sadni pireji, likerji ali vanilija. Karamelna omaka se … Preberi več
Pesto Genovese je nekuhana hladna omaka, pripravljena le iz 7 sestavin: bazilike, ekstra deviškega oljčnega olja, grana padana, sira pecorino (Fiore Sardo), pinjol, česna in soli. Čudovito se poda k poletni testeninski solati in hkrati navduši marsikaterega jedca. Za pripravo … Preberi več
Klasična solata Cezar s hrustljavimi domačimi krutoni in lahkim prelivom Cezar. Je enostavna, klasična ter preprosta za pripavo v teh vročih poletnih dneh. Za pripravo cezar solate potrebujemo naslednje sestavine: 2 majhna stroka česna ali 1 žličko mletega česna … Preberi več
Ta kremasta in gladka slaščičarska krema iz granatnega jabolka je tako božanska in aromatična, da jo lahko jemo samo, kar iz sklede z žlico! Za pripravo vanilijeve kreme z granatnim jabolkom potrebujemo naslednje sestavine: 30g koruznega škroba 80g sladkorja, razdeljene … Preberi več
Vaša košarica je trenutno prazna. Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. |
Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij
Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljšo nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljnjo uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.