» » Chiang Mai curry

Chiang Mai curry

(1 ocena stranke)

4,10 

Na svetu obstaja zelo veliko različic currya. Svetlo rdeča eksotična mešanica je priljubljena vok začimba.

Sestavine Chiang Mai currya: Ancho čili, paprika, kumin, božja rutica, koriander, česen, origano, ingver, kurkuma, cimet, muškatov cvet, čičerika, paprika, zelena, koromač, anata, morska sol, piment, riževa moka, klinčki, hibiskus.

Ta začimbna mešanica je brez umetnih barvil, umetnih arom ali dodatkov.

Opis

Svetlo rdeči chiang mai curry je ena izmed najbolj priljubljenih začimbnih mešanic na Tajskem. Poznamo na stotine različnih curry mešanic. Recepti se razlikujejo po območjih, sezoni in kuhinji. Glavne sestavine te eksotične, svetlo rdeče curry mešanice so Ancho čili in rdeča paprika. Ti ji dajejo stimulativno ostrino. Okus te mešanice je zelo kompleksen in pikanten. Uporabljajo ga za kuhanju v voku in pri pripravi ostalih curry jedi. Rdeči chiang mai curry nas očara v riževih in mesnih jedeh, enolončnicah, omakah in juhah. Uporabljamo ga lahko tudi pri pripravi rib, morskih sadežev, rakcev, ujema pa se tudi z zelenjavo na primer z lečo, rdečo peso, cvetačo, korenjem in jajčevci.

Sestavine Chiang Mai curryja: Ancho čili, paprika, kumin, božja rutica, koriander, česen, origano, ingver, kurkuma, cimet, muškatov cvet, čičerika, paprika, zelena, koromač, anata, morska sol, piment, riževa moka, klinčki, hibiskus.

Ta začimbna mešanica je brez umetnih barvil, umetnih arom ali dodatkov.

Chiang Mai curry je primeren za: kuhanje v voku, pripravo curry jedi, riževe jedi, mesne jedi, enolončnice, omake, juhe, ribe, morske sadeže, rakce, lečo, rdečo peso, cvetačo, korenje, jajčevce

Hraniti v temnem in suhem prostoru.

Chiang Mai curry poreklo: Nemčija

Dodatne informacije

Pakiranje

Doza – 50g

1 mnenje za Chiang Mai curry

  1. Melinda Hajdin (preverjena stranka)

    I thought this looked intriguing, so I tried it. I like curry, but sometimes curries are too spicy for me and all I can taste is heat. The Chiang Mai Curry was a pleasant surprise. It is only moderately spicy, so you can taste the other flavors, which are a rich blend of peppery, smoky, and slightly sweet. I put it under the skin of a chicken and roasted it and it turned out to be a very different but delicious. I’m going to try it in an actual curry next. I really love it. Highly recommend!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja