» » » Sriracha pekoča omaka
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. Več o dostavi.

Sriracha pekoča omaka

8,00 

Sriracha pekoča omaka je poleg Tabasca ena izmed svetovno znanih pekočih omak. Sestavljena je iz pet glavnih sestavin: čilijeve paste,kisa, česna, sladkorja in soli. Ko jo okušamo, v njej prevladujeta sladkobno-česnov okus, ki se jima pridruži mila vročica. Omaka je zelo primerna za dodajanje že med samim kuhanjem, po želji pa jo lahko dodamo tudi po že servirani jedi.

Deli s prijatelji

Opis

Sriracha je ena od svetovno znanih pekočih oziroma čili omak. Sestavljena je iz petih glavnih sestavin: čilijeve paste, kisa, česna, sladkorja in soli. Ime je omaka dobila po mali vasici Si Racha, ki je locirana na vzhodni obali Tajske. Omaka naj bi bila v tej vasici prvič proizvedena in servirana v lokalnih restavracijah z morsko hrano. Omaka, ki jo ponujamo pri nas je znamke Flying Goose.in je proizvedena na Tajskem. Ko jo okušamo, v njej prevladujeta sladkobno-česnov okus, ki se jima pridruži še mila vročica. Omako lahko dodajamo med samim kuhanjem ali pa tudi po že skuhani jedi.

Sriracha pekoča omaka: blago pekoče omake

Sriracha pekoča omaka je primerna za: dodatek med kuhanjem oziroma na že pripravljene jedi, po okusu

Sestavine: čili, sladkor, česen, sol, voda, ocetna kislina, citronska kislina, Xantan, mononatrijevi glutamati, kalijev sorbat.
*Lahko vsebuje sledi arašidov.

Hraniti v temnem in suhem prostoru.

Pred uporabo pretresi. Po odprtju hraniti na hladnem do 3 mesece.

Sriracha pekoča omaka poreklo: Tajska

Dodatne informacije

Količina

455 ml

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Sriracha pekoča omaka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja