» » » Sriracha pekoča omaka
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. Več o dostavi.

Sriracha pekoča omaka

7,10 

Sriracha pekoča omaka je poleg Tabasca ena izmed svetovno znanih pekočih omak. Sestavljena je iz pet glavnih sestavin: čilijeve paste,kisa, česna, sladkorja in soli. Ko jo okušamo, v njej prevladujeta sladkobno-česnov okus, ki se jima pridruži mila vročica. Omaka je zelo primerna za dodajanje že med samim kuhanjem, po želji pa jo lahko dodamo tudi po že servirani jedi.

Opis

Sriracha je ena od svetovno znanih pekočih oziroma čili omak. Sestavljena je iz petih glavnih sestavin: čilijeve paste, kisa, česna, sladkorja in soli. Ime je omaka dobila po mali vasici Si Racha, ki je locirana na vzhodni obali Tajske. Omaka naj bi bila v tej vasici prvič proizvedena in servirana v lokalnih restavracijah z morsko hrano. Omaka, ki jo ponujamo pri nas je znamke Flying Goose.in je proizvedena na Tajskem. Ko jo okušamo, v njej prevladujeta sladkobno-česnov okus, ki se jima pridruži še mila vročica. Omako lahko dodajamo med samim kuhanjem ali pa tudi po že skuhani jedi.

Sriracha pekoča omaka: blago pekoče omake

Sriracha pekoča omaka je primerna za: dodatek med kuhanjem oziroma na že pripravljene jedi, po okusu

Sestavine: čili, sladkor, česen, sol, voda, ocetna kislina, citronska kislina, Xantan, mononatrijevi glutamati, kalijev sorbat.
*Lahko vsebuje sledi arašidov.

Hraniti v temnem in suhem prostoru.

Pred uporabo pretresi. Po odprtju hraniti na hladnem do 3 mesece.

Sriracha pekoča omaka poreklo: Tajska

Dodatne informacije

Količina

455 ml

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Sriracha pekoča omaka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja