» » » Sriracha pekoča omaka (ekstra pekoča)
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. Več o dostavi.
Znižano

Sriracha pekoča omaka (ekstra pekoča)

7,10  6,50 

Sriracha pekoča omaka je poleg Tabasca ena izmed svetovno znanih pekočih omak. Ekstra pekoča izvedba te slavne omake vsebuje več čilija in je brez česna. Štiri glavne sestavine so: čilijeva pasta (70% čilija), kis, sladkor in sol. Ko jo okušamo, v njej prevladuje sladkoben okus, ki se mu pridruži še srednje pekoča vročica. Omaka je zelo primerna za dodajanje že med samim kuhanjem, po želji pa jo lahko dodamo tudi po že servirani jedi.

Deli s prijatelji

Opis

Sriracha je ena od svetovno znanih pekočih oziroma čili omak. Ekstra pekoča izvedba te omake je narejena je iz štirih glavnih sestavin: čilijeve paste (70% čilija), kisa, sladkorja in soli. Ime je omaka dobila po mali vasici Si Racha, ki je locirana na vzhodni obali Tajske. Omaka naj bi bila v tej vasici prvič proizvedena in servirana v lokalnih restavracijah z morsko hrano. Omaka, ki jo ponujamo pri nas je znamke Flying Goose.in je proizvedena na Tajskem. Ko jo okušamo, v njej prevladuje sladkoben okus, ki se mu pridruži še srednje pekoča vročica. Omako lahko dodajamo med samim kuhanjem ali pa tudi po že skuhani jedi.

Sriracha pekoča omaka (ekstra pekoča): srednje pekoče omake

Sriracha pekoča omaka je primerna za: dodatek med kuhanjem oziroma na že pripravljene jedi, po okusu

Sestavine: čili (70%), sladkor, sol, voda, ocetna kislina, citronska kislina, Xantan, mononatrijevi glutamati, kalijev sorbat.
*Lahko vsebuje sledi arašidov.

Hraniti v temnem in suhem prostoru.

Pred uporabo pretresi. Po odprtju hraniti na hladnem do 3 mesece.

Sriracha pekoča omaka (ekstra pekoča) poreklo: Tajska

Dodatne informacije

Količina

455 ml

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Sriracha pekoča omaka (ekstra pekoča)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja