» » » FOTROVI ČILIJI pekoča omaka Cayenne Pepper z jurčki 2/10
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. Več o dostavi.
Razprodano

FOTROVI ČILIJI pekoča omaka Cayenne Pepper z jurčki 2/10

9,60  7,00 

FOTROVI ČILIJI pekoča omaka Cayenne Pepper z jurčki je blago pekoča omaka proizvajalca Fotrovi čiliji. In je omaka za prave gurmane. Nežna pekočnost čilija Cayenne dopušča, da jurčki izrazijo svojo aromo. Še posebej je primerna za sezonske jedi z bučami in ostale zelenjavne jedi, rižote, testenine in pice.

Jakost: 2/10

Naročila oddana danes odpošljemo že jutri.
*ne velja za plačilo po predračunu ter ob praznikih.

Opis

FOTROVI ČILIJI pekoča omaka Cayenne Pepper z jurčki je blago pekoča omaka proizvajalca Fotrovi čiliji. Novost med pekočimi omakami – pekoča omaka Cayenne Pepper z JURČKI! Ja, prav ste prebrali – fotrovi čiliji so tokrat obogateni z gozdnimi dobrotami. Gre za precej milo pekočo omako, ki je zaradi svoje nizke vročice primerna skoraj za vse.

Letošnje leto nas je narava velikodušno obdarila z gobami, proizvajalec omak Fotrovi čiliji – Pavle – pa nas je obdaril z omako, ki ima čudovito aromo. Osnovne okuse (čebula, paradižnik, čebula, olivno olje …) je Pajo dopolnil z zelišči kot sta bazilika in rožmarin, z blagimi čiliji Cayenne pepper oziroma pri nas znanim kajenskim poprom. Za piko na i so omaki dodani še »domači« jurčki.

Omaki pekočnost zagotavlja kajenski poper, zatorej omaka ni prav zares zelo pekoča. Proizvajalec jo je na svoji lestvici označil z jakostjo 2/10. Blago pekoča omaka z aromo jurčkov je tako primerna tudi za tiste, ki niso vajeni visoke vročice.

FOTROVI ČILIJI pekoča omaka Cayenne Pepper z jurčki: blago pekoče omake

FOTROVI ČILIJI pekoča omaka Cayenne Pepper z jurčki je primerna za: sezonske jedi z bučami in ostale zelenjavne jedi, rižote, testenine in pice.

Sestavine: .čili, jurčki, olivno olje, jabolčni kis, sol, sladkor, čebula, česen, bazilika, rožmarin, paradižnik.

Hraniti v temnem in suhem prostoru.

100 % NARAVNO BREZ UMETNIH KONZERVANSOV!

Pred uporabo pretresi. Po odprtju hraniti na hladnem do 3 mesece.

FOTROVI ČILIJI pekoča omaka Cayenne Pepper z jurčki poreklo: Slovenija

Dodatne informacije

Količina

100 ml