» » » ČILI ČAR pekoča omaka Yellow Habanero s hruško 4/10
Znižano

ČILI ČAR pekoča omaka Yellow Habanero s hruško 4/10

12,00  8,40 

ČILI ČAR pekoča omaka Yellow Habanero s hruško spada v kategorijo blago pekočih omak. Gre za najbolj blago omako, ki jo proizvajalec ponuja; na svoji lestvici jo je označil z oznako 4/10.  Glavni sestavini sta – kot že ime samo nakazuje – rumeni Habanero in hruška.

Jakost: 4/10

Deli s prijatelji

Opis

ČILI ČAR pekoča omaka Yellow Habanero s hruško spada v kategorijo blago pekočih omak. Gre za najbolj blago omako, ki jo proizvajalec ponuja; na svoji lestvici jo je označil z oznako 4/10. Glavna sestavina, ki je zelo opazna tudi v okusu, je – kot že ime samo nakazuje – Yellow Habanero, druga, ki pa okus in vročico čilija dopolni, pa je sladka hruška. Proizvajalcu je uspelo ustvariti uravnotežen sadno-pekoč okus, ki razveseli brbončice marsikaterega gurmana.

ČILI ČAR pekoča omaka Yellow Habanero s hruško 4/10: blago pekoče omake

ČILI ČAR pekoča omaka Yellow Habanero s hruško je primerna za: dodatek med kuhanjem oziroma na že pripravljene jedi, pica, ob siru, po okusu

Sestavine: Yellow Habanero (20%), hruška (30%), paradižnik, rumena paprika, rumeno korenje, jabolčni kis, nerafiniran sladkor, limeta, čebula, česen, ingver, sol, koriander, olivno olje.

Hraniti v temnem in suhem prostoru.

Brez aditivov!

Pred uporabo pretresi. Po odprtju hraniti na hladnem do 3 mesece.

ČILI ČAR pekoča omaka Yellow Habanero s hruško poreklo: Slovenija

Dodatne informacije

Količina

100 ml

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “ČILI ČAR pekoča omaka Yellow Habanero s hruško 4/10”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja