» » » Thorovo kladivo čili posip

Thorovo kladivo čili posip

(1 ocena stranke)

7,50 

Posip Thorovo kladivo je sestavljen iz različnih mletih čilijev iz vsega sveta. Zakaj ima posip takšno ime? Čili posip je tako močan, kot je bil močan Thor, njegova vročica pa »udari iz nenada« – ravno tako, kot je bilo to značilno za Thorovo jezo in strele, ki jih je povzročal s svojim kladivom.
Še več – prepričani smo, da bi ta čili posip tudi Thoru rahlo razdražil oči.

Jakost: 6/6

Opis

Zakaj se posip imenuje Thorovo kladivo?
Thor je v nordijski mitologiji upodobljen kot velik in močan, rdečelasi in bradat bog groma. Bil je sin Odina in Jord – zemeljske boginje. Četudi je bil znan po svoji nagli jezi in četudi je bil njegov videz kar malo strašljiv, je bil med ljudmi in med bogovi, zelo priljubljen, saj jih je branil pred zlobnimi silami. Nordijci so verjeli, da je Thor med nevihto na svoji bojni kočiji jezdil skozi nebesa. Strela naj bi udarila vsakič, ko je zamahnil svoje kladivo. Njegovo moč je potenciral še njegov pas, ki sta ga zanj izdelala izdelovalca magičnih predmetov.

Čili posip je tako močan, kot je bil močan Thor. Njegova vročica »udari iz nenada« – ravno tako, kot je bilo to značilno za Thorovo jezo. In še več – prepričani smo, da bi ta čili posip tudi Thoru rahlo razdražil oči.

Za ekstra pekočo omako v 100 ml omake vmešajte zvrhano čajno žličko čili posipa. Dobro premešajte in začinite želeno jed.

Pozor: ta mešanica je primerna samo za najbolj nore jedce pekočih dobrot!

Thorovo kladivo čili v prahu: ekstremno pekoči čiliji

Thorovo kladivo čili v prahu je primeren za: najbolj pogumne

Opozorilo: Pri rokovanju z močnejšimi čiliji bodite izredno previdni. Pazite, da začimba ne pride v stik z občutljivimi deli telesa. Po potrebi uporabite rokavice.

Hraniti v temnem in suhem prostoru.

Thorovo kladivo čili v prahu poreklo: Velika Britanija

Dodatne informacije

Pakiranje

Doza – 50g

1 mnenje za Thorovo kladivo čili posip

  1. Urh (preverjena stranka)

    Thorovo kladivo je odlično.
    Dobil sem ga v lični embalaži. Razveselili so me pa tudi s skromnim darilcem …

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja