» » Pica & Pašta
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. Več o dostavi.
Znižano

Pica & Pašta

Že od: 3,10 

Pica & Pašta je mešanica različnih začimb, ki se med seboj prepletajo in odlično dopolnjujejo številne jedi. Uporabimo jo lahko pri pripravi pice, omak za testenine, brusket, toastov, toplih kruhkov …

Sestavine: origano, kosmiči rdeče paprike, črni poper, čebula, korenje, bazilika, česen, majaron, peteršilj, por.

Opis

Začimbe za pico in pašto se uporablja pri pripravi omak za pice in testenine.

Pica je bila včasih preprosta jed revnih Napolijancev; vzhajano testo so obložili z začinjenimi paradižniki, ga potisnili v peč in počakali, da se testo speče. Dandanes so obloge in sestavine, ki sestavljajo pico, bogatejše. Pri kreiranju obloge imamo neskončne možnosti za različne kombinacije.

Uporabimo lahko različne vrste zelenjave, sire, meso – skratka vse, kar nam srce poželi. Seveda za izvrsten in klasičen »pica« okus dodamo še pravo ter okusno mešanico Pica & Pašta začimb. Lahko jih dodamo v paradižnikovo omako za pico, jih posujemo po vrhu ali pa jih vmešamo že kar v testo. Ker se izbrane začimbe zelo dobro ujamejo s paradižnikom, jih lahko dodajamo tudi v raznovrstne omake za testenine. Poleg pice in testenin pa lahko mešanico uporabimo tudi pri pripravi brusket, toastov, toplih kruhkov in majhnih predjedi.

Sestavine: origano, kosmiči rdeče paprike, črni poper, čebula, korenje, bazilika, česen, majaron, peteršilj, por.

Hraniti v temnem in suhem prostoru.

Začimbe za pico in pašto poreklo: Nemčija

Dodatne informacije

Pakiranje

Doza – 25g, 40g, 100g, 200g, 500g, 1000g

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Pica & Pašta”