» » Za medenjake
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. Več o dostavi.
Razprodano

Za medenjake

Že od: 3,00  Že od: 2,40 

Dišeča in okusna mešanica začimb za medenjake je pripravljena iz skrbno izbranih ter kakovostnih začimb. Z njo lahko na enostaven način začinite in obogatite izbrano testo za medenjake. Dandanes se ta mešanica ne uporablja samo pri pripravi medenjakov, temveč je zelo uporabna tudi pri pripravi drugih kulinaričnih dobrot. Z njo lahko začinimo tudi divjačinsko meso, druge piškote in kolače, doma pripravljene praline ali pa celo jogurt. Kdo pravi, da je ta tradicionalno praznično-zimska aroma primerna samo za zimski čas?

Sestavine: koriander, cimet, klinčki, janež, muškatni orešček, zvezdasti janež, komarček, kardamom

Opis

Vonj po medenjakih v zimskem času preplavi marsikatero kuhinjo. Če nimamo »preverjenega babičinega recepta«, se pogosto pojavi dilema, kako pripraviti testo in s čim ga začiniti. Tovrstne težave z okusno in dišečo mešanico začimb ne bo več. Mešanica vsebuje tradicionalne začimbe za medenjake. Vse so zelo kakovostne in skrbno izbrane, poleg tega pa odmerjene v ravno pravih količinah. Na našem blogu smo vam pripravili tudi večkrat preverjen recept za slastne medenjake. Dobite ga lahko TUKAJ.

Sestavine: koriander, cimet, klinčki, janež, muškatni orešček, zvezdasti janež, komarček, kardamom

Mešanica začimb za medenjake je primerna za: medenjake, kolače, raznovrstne piškote, sadne sladice in sadne prelive za sladice, divjačinsko meso

Mešanica ne vsebuje GMO in je brez laktoze in glutena. Primerna je tudi za vegetarijance in vegane.

Mešanico začimb za medenjake hranite v tesno zaprti posodi, v hladnem in suhem prostoru.

Mešanica začimb za medenjake poreklo: Nemčija

Dodatne informacije

Pakiranje

50g, 100g, 200g, 500g, 1000g