» » Za kuhano vino

Za kuhano vino

(2 oceni strank)

6,10 

Kuhano vino je topla pijača, ki je nepogrešljiva ob mrzlih dnevih in sploh v prazničnem času. S svojim prijetnim vonjem napolni našo okolico, s toploto pogreje naše telo, z okusom pa razveseli naše brbončice.

Mešanica začimb za kuhano vino je pripravljena iz skrbno izbranih in kakovostnih začimb. Z njo lahko začinimo tudi punč in jabolčno vino.

Sestavine: pomarančna lupinica, cimet, limonina lupinica, klinčki, brinove jagode, janež, komarček, janeževa zvezda, vanilija

Opis

Kuhano vino je topla pijača z omamnim vonjem. Za pripravo dobrega kuhanega vina potrebujemo (poleg vina, seveda) še dobro mešanico začimb. Mešanica začimb za kuhano vino je sestavljena iz skrbno izbranih začimb, ki so zmešane v takem razmerju, da se vino od njih navzame polnega okusa. Dobro kuhano vino s svojim prijetnim vonjem napolni našo okolico, s toploto pogreje naše telo, z okusom pa razveseli naše brbončice.

Ko pripravljamo kuhano vino, moramo pripravek segrevati – s toplotno obdelavo namreč iz začimb izvlečemo največ arome. Pazljivi pa moramo biti, da pripravka ne vremo, saj vino s tem izgublja svoj alkohol.

Sestavine: pomarančna lupinica, cimet, limonina lupinica, klinčki, brinove jagode, janež, komarček, janeževa zvezda, vanilija

Mešanica začimb za kuhano vino je primerna za: kuhano vino, punč, jabolčno vino.

Mešanica ne vsebuje GMO in je brez laktoze in glutena (lahko vsebuje sledi). Primerna je tudi za vegetarijance in vegane.

Mešanico začimb za kuhano vino hranite v tesno zaprti posodi, v hladnem in suhem prostoru.

Mešanica začimb za kuhano vino poreklo: Nemčija

Dodatne informacije

Pakiranje

100g

2 mnenji za Za kuhano vino

  1. Nuša (preverjena stranka)

    Mešanica ima malenkost preveč klinčkov. Prevlada njihov okus in se ne čuti pomaranče/limone/brinja….

  2. Rok

    Odlična mešanica, prelepe vonjave. Morate probati, glede na to, da letos ni tega druženja kakor vsako leto, pomaga. 🙂

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja