» » Mango curry v prahu
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. Več o dostavi.
Znižano

Mango curry v prahu

Že od: 6,30  Že od: 4,70 

Na svetu obstaja zelo veliko različic currya. Mango curry ima nezamenljiv okus, v katerem, kot že ime pove, prevladuje sadni okus manga.

Sestavine mango currya: kurkuma, koriander, česen, gorčica, morska sol, čebula, čiliji, ingver, kumina, semena grškega sena, cimet, mango v prahu, kokos v prahu.

Naročila oddana danes odpošljemo že v ponedeljek.
*ne velja za plačilo po predračunu ter ob praznikih.

Opis

Mango curry ima nezamenljiv okus, v katerem, kot že ime pove, prevladuje sadni okus manga. Poznamo na stotine različnih curry mešanic. Recepti se razlikujejo po območjih, sezoni in kuhinji. Ta curry je s svojim sadnim in zanimivim okusom že dolgo skrivni dodatek, ki ga slaščičarji uporabljajo pri pripravi čokolad, pralinejev in sladic. Tudi sadje se dobro navzame okusov mango currya, zato ga lahko dodajamo tudi v sadne sladice. Če želimo jedem dodati svojevrsten okus, je mango curry prava izbira. Čudovito se poda tudi k škampom, piščancu in zelenjavi, ki jo pripravljamo v voku.

Sestavine mango currya: kurkuma, koriander, česen, gorčica, morska sol, čebula, čiliji, ingver, kumina, semena grškega sena, cimet, mango v prahu, kokos v prahu, .

Mango curry je primeren za: čokolade, pralineje, sladice, sadne sladice, škampe, piščanca, zelenjavo pripravljeno v voku

Hraniti v temnem in suhem prostoru.

Mango curry poreklo: Nemčija

Dodatne informacije

Pakiranje

Doza – 60g, 60g, 100g, 200g, 500g, 1000g

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Mango curry v prahu”