» » Chili con Carne

Chili con Carne

3,20 4,20 

Chili con carne ali po slovensko čili z mesom je priljubljena mehiška enolončnica, ki je znana po celem svetu. Je izvrstna izbira, saj lahko z njo svojim obrokom dodamo prijeten okus mehiške kuhinje.

Mešanica začimb vsebuje: chipotle morita čili, mehiški origano, ancho grande čili, jalapeno čili, new mexico red čili, kumino, semena zelene, lovorjev list in česen.

Opis

Chili con carne ali po slovensko čili z mesom je priljubljena mehiška enolončnica.  Najpogosteje se pripravlja z govejim ali mešanim mletim mesom, fižolom, paradižnikom in papriko. Obstajajo pa tudi številne druge variacije, ki se med seboj razlikujejo glede na geografsko lego in osebni okus.

Mešanica začimb ima bogat in močan okus, ki nas popelje v okušanje mehiške kuhinje. Mešanico začimb preprosto in hitro zmešano s svežimi sestavinami ter tako v hitrem času pripravimo okusen obrok. Dodamo jo lahko različnim vrstam mesa, ribam, zelenjavi, rižu, tacosom, omakam ali pa z njo pripravimo kar »originalni« chili con carne.

Sestavine: chipotle morita čili, mehiški origano, ancho grande čili, jalapeno čili, new mexico red čili, kumina, semena zelene, lovorjev list, česen.

Mešanica začimb je primerna za: goveje ali mešano mleto meso, fižol, paradižnik, papriko, ribe, zelenjavo, riž, tacose, omake, chili con carne

Hraniti v temnem in suhem prostoru.

Chili con Carne poreklo: Nemčija

Dodatne informacije

Pakiranje

Doza – 60g, Refil vrečka – 60g

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Chili con Carne”