» » BBQ: T-Bone Steak

BBQ: T-Bone Steak

3,60 4,40 

Začimbna mešanica BBQ: T-Bone steak vsebuje sestavine, ki pašejo skoraj na vsak kos mesa. Poleg osnove – soli in črnega popra – vsebuje še rumena gorčico, čebulo in česen. S to mešanico skoraj da ne morete zgrešiti.

Sestavine: črni poper, rumena gorčica, čebula, česen

Opis

Ker … Kdo ne mara odličnega steaka?

Prvi korak pred pripravo odličnega steaka je izbor kvalitetnega mesa. T bone steak je hrbtni del govejega mesa, ki je odrezan tako, da kost spominja na črko T. Kost v obliki črke T razmejuje ramstek in file, kar pomeni, da je T-bone sestavljen iz dveh najboljših delov govedine.

Ko izberemo meso, se pogosto porajajo vprašanja glede tega, s čim začiniti zrezke. Nekateri so zagovorniki zgolj soli in popra, marsikdo pa rad doda še kakšno začimbo. Naša začimbna mešanica – poleg osnove (soli in popra) – vsebuje še česen, čebulo in rumeno gorčico. Sol veže vodo v mesu in poskrbi, da meso med mariniranjem ostane sočno. Uravnotežena mešanica in prava priprava bosta kos mesa spremenila v vrhunsko pojedino..

Pomembno je, da je meso uležano ter da ga pred pečenjem nekaj časa pustite na sobni temperaturi. Pred pečenjem ponev z debelim dnom oziroma žar dobro segrejte. Končni rezultat bo mehko in sočno meso, ki se v ustih kar topi.

Sestavine: črni poper, rumena gorčica, čebula, česen

BBQ: T-Bone Steak mešanica začimb za žar je primerna za: T-bone steak, goveje meso

Hraniti v temnem in suhem prostoru.

BBQ: T-Bone Steak mešanica začimb za žar poreklo: Velika Britanija

Dodatne informacije

Pakiranje

Doza – 90g, Vrečka – 100g