» » Valjar (les oljke)
Znižano do -10%

Valjar (les oljke)

22,55  20,30 

Ročno izdelan valjar krasi čudovita struktura oljčnega lesa. Valjar ima na vsaki strani dva lepo oblikovana ročaja, ki omogočata udobno držo. Skupaj z ročajema je dolg približno 40 centimetrov. Namenjen je valjanju različnih vrst testa.

Opis

Ročno izdelan valjar krasi čudovita struktura oljčnega lesa. Valjar ima na vsaki strani dva lepo oblikovana ročaja, ki omogočata udobno držo. Skupaj z ročajema je dolg približno 40 centimetrov. Namenjen je valjanju različnih vrst testa. Pomembno je, da ga takoj po uporabi očistimo z vlažno krpo.

Navodila za uporabo: Če za valjar iz oljčnega lesa skrbimo pravilno, nam lahko služi celo življenje. Valjar vedno umivamo ročno. Ne smemo ga prati v pralnem stroju ali pa namakati v vodi. Zaželeno je, da ga enkrat mesečno rahlo premažemo z oljčnim oljem, saj s tem preprečimo, da bi se les popolnoma izsušil, poleg tega pa mu povrnemo meden sijaj. Ne izpostavljamo dolgotrajni direktni sončni svetlobi.

Dolžina približno: 40 cm (skupaj z ročajem)

Premer približno: 4 cm

Gre za ročno rezan in brušen izdelek iz unikatnih kosov lepega in kakovostnega lesa oljke. Zaradi tega je mogoče, da bo prejeti izdelek malo odstopal od navedenih mer in slike.

Dodatne informacije

Material

Les oljke

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Valjar (les oljke)”