» » Možnar (les oljke) – zaobljen rob
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. Več o dostavi.
Znižano do -26%

Možnar (les oljke) – zaobljen rob

27,00  20,00 

Ta nepogrešljivi kuhinjski pripomoček, katerega eleganca popestri vsako kuhinjo, krasi čudovita struktura oljčnega lesa. Terilnik in pestilo sta narejena iz lesa oljk, ki zaradi starosti nimajo več sadežev. Odslužena drevesa posekajo, jih sušijo skoraj celo leto in nato uporabijo za izdelavo lesenih produktov. Na njihova stara mesta pa, z namenom ohranjanja ravnovesja regije, zasadijo mlada drevesa.

Naročila oddana do 13:45 (še 1 ura 2 minuti) odpošljemo še isti dan.
*ne velja za plačilo po predračunu ter ob vikendih in praznikih.

Opis

Unikatni in kakovostni terilniki ter pestila iz oljčnega lesa so ročno izdelani. Masivnost in velikost omogočata udobno uporabo. Tako lahko brez nepotrebnih težav ustvarjamo naše najljubše začimbne in zeliščne mešanice. Terilnik in pestilo krasi čudovita struktura oljčnega lesa. Njegova eleganca popestri vsako kuhinjo. Ta nepogrešljivi kuhinjski pripomoček je narejen iz lesa oljk, ki zaradi starosti nimajo več sadežev. Odslužena drevesa posekajo, jih sušijo skoraj celo leto in nato uporabijo za izdelavo lesenih produktov. Na njihova stara mesta pa, z namenom ohranjanja ravnovesja regije, zasadijo mlada drevesa.

Navodila za uporabo: Če za možnar in pestilo iz oljčnega lesa skrbimo pravilno, nam lahko služita celo življenje. Terilnik in pestilo vedno umivamo ročno. Ne smemo ga prati v pralnem stroju ali pa namakati v vodi. Zaželeno je, da ga enkrat mesečno rahlo premažemo z oljčnim oljem; s tem preprečimo, da bi se les popolnoma izsušil, poleg tega pa mu povrnemo meden sijaj. Ne izpostavljamo dolgotrajni direktni sončni svetlobi.

Premer terilnika je 12 centimetrov, višina pa nekje med 9 – 11 centimetri.

Gre za ročno rezan in brušen izdelek iz unikatnih kosov lepega in kakovostnega lesa oljke. Zaradi tega je mogoče, da bo prejeti izdelek malo odstopal od navedenih mer in slike.

Dodatne informacije

Velikost

12 cm

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Možnar (les oljke) – zaobljen rob”