» » Stojalo za kuhijske brisače (les oljke)
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. Več o dostavi.
Znižano

Stojalo za kuhijske brisače (les oljke)

20,00  15,00 

Zelo lepo in priročno stojalo za kuhinjske brisače ali pa folije v elegantni kombinaciji olivnega lesa in aluminija.

Višina približno: 34 cm

Premer aluminijastega dela približno: 1.5 cm

Opis

Zelo lepo in priročno stojalo, ki ga lahko uporabite kot držalo za kuhinjske brisače ali pa folije. Stojalo je narejeno v elegantni kombinaciji olivnega lesa in aluminija.

Ročno izdelan podstavek krasi čudovita struktura oljčnega lesa. V pokrajinah, kjer gojijo oljke, odslužena drevesa, torej drevesa, ki nimajo več sadežev, posekajo in les porabijo za izdelavo lesenih produktov. Na stara mesta, z namenom ohranjanja ravnovesja regije, zasadijo mlada drevesa.

Navodila za uporabo: Če za podstavek iz oljčnega lesa skrbimo pravilno, nam lahko služi celo življenje. Stojalo za kuhinjske brisače vedno umivamo ročno. Ne smemo ga prati v pralnem stroju ali pa namakati v vodi. Zaželeno je, da jo enkrat mesečno rahlo premažemo z oljčnim oljem; s tem preprečimo, da bi se les popolnoma izsušil, poleg tega pa mu povrnemo meden sijaj. Ne izpostavljamo dolgotrajni direktni sončni svetlobi.

Višina približno: 34 cm

Premer aluminijastega dela približno: 1.5 cm

Dostava brez dekoracije (kuhinjskih brisač).

Gre za ročno rezan in brušen izdelek iz unikatnih kosov lepega in kakovostnega lesa oljke. Zaradi tega je mogoče, da bo prejeti izdelek malo odstopal od navedenih mer in slike.

Dodatne informacije

Material

Les oljke / aluminij

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stojalo za kuhijske brisače (les oljke)”