» » Solnica v obliki jabolka (les oljke)
Razprodano

Solnica v obliki jabolka (les oljke)

17,50 

V kolikor bi v svojo kuhinjo radi vnesli pridih narave, ste se znašli na pravi strani. Mala solnica v obliki jabolka je estetsko dovršen in nadvse prikupen dodatek, ki vam bo v kuhinji dobro služil. Celoten izdelek krasi še čudovita struktura oljčnega lesa.

Šifra: 296 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

V kolikor bi v svojo kuhinjo radi vnesli pridih narave, ste se znašli na pravi strani. Mala solnica v obliki jabolka je estetsko dovršen in nadvse prikupen dodatek, ki vam bo v kuhinji dobro služil. Sestavljen je iz treh delov: spodnjega dela jabolka, ki je namenjen hranjenju soli, zgornjega dela jabolka oziroma pokrovčka z ročajem, ki posodico zapira ter male žličke, ki je namenjena odmerjanju soli. Celoten izdelek krasi čudovita struktura oljčnega lesa.

Navodila za uporabo: Če za solnico iz lesa skrbimo pravilno, nam lahko služi celo življenje. V kolikor jo moramo oprati, jo vedno umivamo ročno. Ne smemo je prati v pralnem stroju ali pa namakati v vodi. Zaželeno je, da jo ob rednem čiščenju premažemo z oljčnim oljem, saj s tem preprečimo, da se les popolnoma izsuši, poleg tega pa mu povrnemo še meden sijaj.Ne izpostavljamo dolgotrajni direktni sončni svetlobi.

Dimenzije jabolka:

  • Višina približno: 9 cm (skupaj z ročajem oziroma pecljem)
  • Zunanji premer približno: 9 cm
  • Notranji premer približno: 7,5 cm

Dimenzije žličke:

  • Dolžina približno: 6 cm
  • Širina približno: 2 cm

Gre za ročno rezan in brušen izdelek iz unikatnih kosov lepega in kakovostnega lesa oljke. Zaradi tega je mogoče, da bo prejeti izdelek malo odstopal od navedenih mer in slike.

Dodatne informacije

Material

Les oljke

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Solnica v obliki jabolka (les oljke)”