» » » Keramični mlinček za začimbe – steklo
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. Več o dostavi.
Razprodano

Keramični mlinček za začimbe – steklo

Že od: 6,50 

Steklen mlinček je primeren za enostavno in hitro uporabo. Ima kakovosten keramičen mlinček. Poleg tega je mlinček pozicioniran na vrhu, zato na pultu ali mizi za seboj ne pušča sledi. Primeren za mletje grobe himalajske soli.

Opis

Ne glede na uporabo eksotičnih in edinstvenih začimb, v kuhinji težko skuhamo jed, brez da bi uporabili osnovni začimbi – sol in poper. Najdemo ju na mizah skoraj po vsem svetu. Kljub razširjenosti, sta daleč od dolgočasnih začimb … Najboljši način, da ju izkoristimo in iz njiju izvabimo največ okusa, je mletje tik pred uporabo. To lahko storimo z mlinčkom ali terilnikom.

Steklen mlinček je primeren za enostavno in hitro uporabo. Poleg tega je mlinček pozicioniran na vrhu, zato na pultu ali mizi za seboj ne pušča sledi. Dve nastavitvi za mletje uporabniku omogočajo, da glede na recept izbere, kako fino ali grobo mleto začimbo želi. Steklo dovoljuje, da vidimo, katera začimba se v mlinčku nahaja. Ker je tudi lep na pogled, ga lahko z lahkoto postavimo na kuhinjsko mizo.

V višino meri 14,5 cm, njegov premer pa je 4,5 cm. Prostornina mlinčka je 1,4 dcl.

Mlinček je najbolj primeren za mletje grobe himalajske soli.

Dodatne informacije

Izbira

Mlinček, Mlinček + groba himalajska sol (vrečka 250g)

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Keramični mlinček za začimbe – steklo”