» » Rezalna deska – z ročajem – 42 cm (les oljke)
Razprodano

Rezalna deska – z ročajem – 42 cm (les oljke)

23,00 

Rezalna deska z ročajem je v celoti izdelana iz lesa oljke. Uporabimo jo lahk za rezanje, zaradi svoje čudovite teksture pa je nadvse primerna tudi za serviranje raznovrstnih narezkov in prigrizkov.zka.

Dolžina približno: 42 cm (z ročajem)

Širina približno: 19-20 cm

Opis

Rezalna deska z ročajem je v celoti izdelana iz lesa oljke. Uporabimo jo lahk za rezanje, zaradi svoje čudovite teksture pa je nadvse primerna tudi za serviranje raznovrstnih narezkov in prigrizkov.

Ročno izdelano desko krasi čudovita struktura oljčnega lesa. V pokrajinah, kjer gojijo oljke, odslužena drevesa, torej drevesa, ki nimajo več sadežev, posekajo in les porabijo za izdelavo lesenih produktov. Na stara mesta, z namenom ohranjanja ravnovesja regije, zasadijo mlada drevesa.

Navodila za uporabo: Če za desko iz oljčnega lesa skrbimo pravilno, nam lahko služi celo življenje. Desko vedno umivamo ročno. Ne smemo je prati v pralnem stroju ali pa namakati v vodi. Zaželeno je, da jo enkrat mesečno rahlo premažemo z oljčnim oljem; s tem preprečimo, da bi se les popolnoma izsušil, poleg tega pa mu povrnemo meden sijaj. Ne izpostavljamo dolgotrajni direktni sončni svetlobi.

Dolžina približno: 42 cm (z ročajem)

Širina približno: 19-20 cm

Dodatne informacije

Material

Les oljke

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Rezalna deska – z ročajem – 42 cm (les oljke)”