» » Deska VESNA – slovenski les
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. Več o dostavi.
Razprodano

Deska VESNA – slovenski les

Že od: 25,00 

Deska VESNA je narejena iz čudovitega lesa oreha. Da ne gre za povsem »klasično« pravokotno desko poskrbita robova, ki sta odrezana pod kotom. Poleg lepšega izgleda ima ta poteza tudi funkcijsko vrednost: zaradi reza pod kotom desko lažje odlagamo in dvigujemo.

Opis

Lesena deska VESNA spada v kolekcijo manjših desk brez ročaja. Na prvi pogled gre za povsem običajno desko pravokotne oblike, a temu ni tako. Pika na i sta pod kotom zarezana stranska robova deske, ki poleg lepega izgleda omogočata še lažje odlaganje in dvigovanje deske. Spretni mojster je tako les, ki sta ga veliko let hranila naša zemlja in sonce, predelal v unikaten in uporaben izdelek.

Deska je narejena iz orehovega lesa, ki se šteje med najbolj dragocene. Poleg tega ima tovrstni les čudovito teksturo, ki popestri sam izdelek. Zavedati se moramo, da ima vsaka deska drugačno teksturo in rahlo drugačne barvne nianse. Končni produkt je tako vedno unikaten.

Poleg atraktivnega izgleda, ki se poda v vsako kuhinjo, je deska tudi nadvse uporabna. Zelo je primerna za serviranje narezkov, nabodalc, kanapejčkov, …, lahko pa jo uporabimo tudi kot podlogo za vroče posode, pa tudi kot klasično desko – za rezanje in sekljanje.

Dimenzije male deske:

  • Dolžina celotne deske približno: 27 cm
  • Širina približno: 13 cm
  • Višina približno: 1 cm

Dimenzije velike deske:

  • Dolžina celotne deske približno: 40 cm
  • Širina približno: 19,5 cm
  • Višina približno: 2 cm

Navodila za vzdrževanje:

  • Lesene kuhinjske deske je dobro vsaj enkrat letno rahlo premazati z lanenim ali mineralnim oljem. Za zaščito lesa lahko uporabite tudi olivno olje. Na ta način les zaščitite in mu povrnete sijaj.
  • Lesene deske ne pomivajte v pomivalnem stroju. Prav tako je ne namakajte dlje časa v vodi.
  • Ob morebitnem neprijetnem vonju desko očistite z mešanico, ki jo pripravite iz čajne žličke sode bikarbone in nekaj kapljicami limoninega soka. Mešanico nanesite na desko, jo vtrite z gobico, splaknite s toplo vodo, nato pa desko dobro osušite.

Opremite in popestrite svojo kuhinjo s kvalitetnimi in unikatnimi pripomočki, ki vam bodo ob pravi uporabi in negi služili dolgo časa! Poleg tega so docela slovenski proizvod; z nakupom še dodatno podpirate naše gospodarstvo.

Rezalna deska VESNA - slovenski les: poreklo Slovenija

Gre za ročno rezan in brušen izdelek iz unikatnih kosov lepega in kakovostnega lesa. Zaradi tega je mogoče, da bo prejeti izdelek malo odstopal od slike in podatkov (mere in vzorec lesa).

Dodatne informacije

Velikost

Mala, Velika

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Deska VESNA – slovenski les”