» » Rezalna deska deteljica – slovenski les

Rezalna deska deteljica – slovenski les

22,00 25,00 

Unikatna deska »deteljica« je slovenski proizvod. Tudi les iz katerega so narejene, izvira iz naše zelene dežele. Na voljo so deske treh različnih vrst lesa: čudovitega temnega oreha, bukve in nežnega javorja.

Šifra: 134213431344 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Lesena deska »deteljica« je uporaben kuhinjski pripomoček, ki se lepo poda v vsako kuhinjo. Deske so ročno izdelane in narejene iz slovenskega lesa. Izbirate lahko med tremi vrstam: bukovim, javorjevim in orehovim lesom.

Vse deske imajo rahlo ukrivljen ročaj, ki lepo sede v roko in omogoča lažje prenašanje. Na koncu je ročaj okrašen še z ročno vžgano deteljico, ki poskrbi za poseben pridih.

Čudovito in unikatno desko lahko uporabite na številne načine. Zaradi svoje lepe estetske podobe je zelo primerna za serviranje narezkov, nabodalc, kanapejčkov, …, seveda pa jo lahko uporabimo tudi kot podlogo za vroče posode ali pa kot klasično desko – za rezanje in sekljanje.

Opremite in popestrite svojo kuhinjo s kvalitetnimi in unikatnimi pripomočki, ki vam bodo ob pravi uporabi in negi služili zelo dolgo časa!

Dimenzije deske:

  • Dolžina približno: 43 cm
  • Širina približno: 16 cm
  • Višina približno: 2,5 cm

Navodila za vzdrževanje:

  • Lesene kuhinjske deske vsaj enkrat letno namažite z lanenim ali mineralnim oljem. S tem les zaščitite in mu povrnete sijaj.
  • Lesene deske ne pomivajte v pomivalnem stroju in ne namakajte dlje časa v vodi.
  • Ob morebitnem neprijetnem vonju desko očistite z mešanico, ki jo pripravite iz čajne žličke sode bikarbone in nekaj kapljicami limoninega soka. Mešanico nanesite na desko, jo vtrite z gobico, splaknite s toplo vodo, nato pa desko dobro osušite.

Rezalna deska deteljica - slovenski les: poreklo Slovenija

Dodatne informacije

Vrsta lesa

Bukev, Javor, Oreh

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Rezalna deska deteljica – slovenski les”