» » » Peugeot mlinček za sol Paris u’Select
Razprodano

Peugeot mlinček za sol Paris u’Select

47,60 

Briljanten sijaj barvnega laka, ki prekriva leseno površino mlinčka za sol Paris, skupaj s tehnologijo u’Select, tvori fin in funkcionalen izdelek, ki je preprost za uporabo. Mlinček za prave kuharske mojstre ali pa preprosto za vse, ki radi primejo za kuhalnico.

Šifra: 1506 Kategorije: , , , Oznake: , ,

Opis

Brilijanten sijaj barvnega laka, ki prekriva leseno površino mlinčka za sol Paris, skupaj s tehnologijo u’Select, tvori fin in funkcionalen izdelek, ki je preprost za uporabo. Mlinček za prave kuharske mojstre ali pa preprosto za vse, ki radi primejo za kuhalnico.

Na prvi pogled boste opazili njegove značilne oblike in krivulje, ki ustvarjajo popolno ergonomijo in ponujajo odličen oprijem. Njegova ikonična ukrivljena silhueta vam je gotovo znana, morda ste jo opazili v restavraciji ali na domovih prijateljev, ki radi kuhajo. Kar ni presenetljivo, saj je bil Paris u’Select, ustvarjen pred 30 leti, replicira namreč obliko znamenitega mlinčka Paris.

Mlinček za sol Paris u’Select je udoben in priročen za držanje ter enako priročen za uporabo, za kar gre zasluga patentiranemu sistemu u’Select, ki omogoča natančno izbiro želene velikosti mletja, brez skrbi, da bi se nastavitve slučajno spremenile. Položaj 1 se uporablja za zelo fino mletje, položaj 6 za bolj grobo mletje, na voljo pa imate še vse vmesne stopnje, odvisno od vaših želja in potreb.

U’Select tehnologija vam bo olajšala vsakodnevno začinjanje jedi. Ta ročni mlinček je opremljen z Peugeotovim jeklenim mehanizmom za mletje soli, ki ima življenjsko garancijo. Pravi znak vrhunske kakovosti!

Ne samo, da je mlinček Paris u’Selelct odličen in funkcionalen kuhinjski pripomoček, je tudi vizualno privlačen z bleščeče lakirano zunanjo podobo. Sijajen je tako navznoter kot navzven. Katerakoli barva mlinčka bo sijala in izstopala, da boste mlinček lahko ponosno razkazovali tudi kot dekoracijo v vaši kuhinji ali jedilnici.

V paru z ujemajočim mlinčkom za poper Paris u’Selelct boste dobili harmoničen duo, ki bo vaš spremljevalec še mnoga leta.

Na mizi in v kuhinji ta ikonični mlinček simbolizira in počasti preprosto avtentično kuhanje, vendar ga sijaj laka in čiste barve povzdigne v moderen in zelo šik izdelek.

Vsi Peugeot mlinčki pa že pridejo napolnjeni s soljo s strani proizvajalca, tako da so takoj pripravljeni za uporabo!

Delovanje u’Select mehanizma za nastavljanje grobosti mletja si lahko ogledate na spodnjem posnetku.

Peugeot mlinček za sol Paris u'Select poreklo: Francija

Dodatne informacije

Barva

Bela

Velikost

22 cm

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Peugeot mlinček za sol Paris u’Select”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja